BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTBB’den tüketicilere uyarılar----

TBB’den tüketicilere uyarılar

TBB’den tüketicilere uyarılar
26 Eylül 2015 - 09:07 www.finansgundem.com

TBB, bankacılık hizmetlerinde krediden ücretlere merak edilen konulardaki soruları yanıtladı.

Türkiye Bankalar Birliği, kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla hazırladığı “Bireysel Bankacılık Hizmetlerinde Tüketicilere Genel Bilgiler: Merak Edilenler ve Yanıtlar” başlıklı 17 sayfalık metni, www.tbb.org.tr adresinden yayınladı. Bankacılık hizmetlerinde tüketicilerin hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan metin, merak edilen önemli konulardaki soruları cevaplandırıyor.
 
Tüketici kredisi sözleşmelerinde ve banka ile imzalanan sözleşmelerde, kredi faiz oranları konusunda dikkat edilmesi gereken noktaları anlatan metin; bankaların hangi hizmetler için masraf ya da ücret talep edebileceğine işaret ediyor. Kullanılan kredilerin vade, taksit ve ödemeleri, konut satış sözleşmeleri, Tüketici Hakem Heyeti başvurularıyla ilgili merak edilen sorulara yanıt veriyor. Kredili mevduat hesabı ve kredi kartı sözleşmeleri ile taksitli nakit avans kullanımında dikkat edilmesi gereken noktalara değiniyor.

TAM METİN İÇİN TIKLAYIN
http://www.tbb.org.tr/Content/Upload/Dokuman/7307/TBB_TBM_230915.pdf

 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)