BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTBB’den ‘Girişimcilik Eğitim Programı’----

TBB’den ‘Girişimcilik Eğitim Programı’

TBB’den ‘Girişimcilik Eğitim Programı’
16 Temmuz 2020 - 12:23 www.finansgundem.com

Türkiye Bankalar Birliği, finansal okuryazarlık adına, eğitim videolarından ve kaynak rehberlerden oluşan bir “Girişimcilik Eğitim Programı” hazırlandığını duyurdu.

Türkiye Bankalar Birliği’nden (TBB) konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

“Birliğimizin finansal okuryazarlık eğitim faaliyetleri kapsamında; ekonomik gelişmenin temel dinamiğini oluşturan ve gelişen ekonomiler için stratejik bir öneme sahip olan girişimcilik kavramı ve unsurları hakkında bilgi vermek amacıyla, eğitim videolarından ve kaynak rehberlerden oluşan bir “Girişimcilik Eğitim Programı” hazırlanmıştır.

Program kapsamında; bir iş fikrini girişime dönüştürme aşamasından başlayarak; iş planı hazırlama ve iş modeli belirleme, devlet kurumları ve bankalar tarafından sağlanan alternatif finansman kaynakları ve bu kapsamda ülkemizde girişimcilere sunulan teşvik ve destek programları gibi birçok başlıkta bilgi yer almaktadır.

Yenilikçi fikirlere sahip; kendi işini kurmak isteyen başta üniversite öğrencileri ve bu alanda ilgisi olan herkese yol göstermek amacıyla hazırlanan girişimcilik eğitim videoları ile kaynak rehberlere foy.tbb.org.tr adresli Türkiye Bankalar Birliği Finansal Okuryazarlık Portalı’ndan ücretsiz olarak ulaşılabilmektedir."

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)