BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTBB'den dolandırıcılıktan korunma yöntemleri e-kitabı----

TBB'den dolandırıcılıktan korunma yöntemleri e-kitabı

TBB'den dolandırıcılıktan korunma yöntemleri  e-kitabı
05 Ocak 2022 - 15:15 www.finansgundem.com

E-kitapta, dolandırıcıların kullandığı yöntemlere dikkat çekilerek, bu tür eylemleri tespit etmek ve karşılaşmamak için alınması gereken korunma önlemleri anlatılıyor.

Türkiye Bankalar Birliği, son yıllarda dijital kanalların kullanımının yaygınlaşmasına da bağlı olarak artan dolandırıcılık eylemleri hakkında farkındalık oluşturulması ve bunlar için  alınabilecek güvenlik önlemlerine ilişkin  kamuoyuna bilgi verilmesi amacıyla “Dolandırıcılık Eylemleri ve Korunma Yöntemleri” başlıklı bir e-kitap hazırladı.

Bilinen çeşitli dolandırıcılık vakalarından detaylı örneklerin verildiği kitapta, dolandırıcıların kullandığı yöntemlere dikkat çekilerek, bu tür eylemleri tespit etmek ve karşılaşmamak için alınması gereken korunma önlemleri anlatılıyor.

Türkiye Bankalar Birliği’nin internet sitesine eklenen kitaba www.tbb.org.tr/Content/Upload/Dokuman/7328/TBB-Dolandiricilik-Eylemleri-ve-Korunma-Yontemleri.html adresinden ulaşılabiliyor.

TBB, bankacılık ürün ve hizmet ücretleri internet sitesini güncelledi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)