BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTBB’den Azeri bankacılara eğitim----

TBB’den Azeri bankacılara eğitim

TBB’den Azeri bankacılara eğitim
26 Eylül 2019 - 13:18 www.finansgundem.com

Türkiye Bankalar Birliği, Azeri bankacılara ödeme sistemleri ve alternatif dağıtım kanalları eğitimi verdi.

Türkiye Bankalar Birliği’nin (TBB), Azerbaycan Bankalar Birliği ile başlattığı eğitim işbirliği programı kapsamında, İstanbul’a davet edilen 24 Azeri bankacıya eğitim verildi. 

23 – 25 Eylül tarihlerinde düzenlenen program kapsamında, eğitim işbirliğinin Türkiye ayağında düzenleyici kurumlar dahil olmak üzere ilgili uzman kurumlardan da eğitim desteği alındı. 

TBB’nin ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleşen eğitim süresince 24 Azeri banka yöneticisi, aralarında; ödeme sistemleri, alternatif dağıtım kanalları, dijital bankacılık, dijital para, blockchain, POS cihazları, kart operasyonları gibi başlıkların yer aldığı seminerler ve görüşmelere katıldı. 

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın, düzenlenen eğitimlerin önemine dikkat çektiği açıklamasında, “Türkiye Bankalar Birliği olarak, yakın coğrafyamızdaki ülkelerin bankacılık kuruluşlarıyla sürekli ve yakın bir işbirliği halindeyiz. Bu işbirlikleri çerçevesinde İstanbul’da konuk ettiğimiz bankacılar ve sektörümüzle çalışan uzmanlar için çeşitli konularda eğitimler düzenliyoruz. İçerik ve lojistik desteğin Birliğimiz tarafından sağlandığı, konularında uzman kişilerin verdiği eğitimlerle, Türkiye’nin bankacılık sistemindeki tecrübelerini bölge ülkelerdeki meslektaşlarımızla paylaşıyoruz” dedi. 

TBB, yakın coğrafyadaki bankacılık kuruluşlarıyla kuruduğu işbirlikleri çerçevesinde, bugüne kadar Azerbaycan, Bosna Hersek, Sırbistan, Lübnan, Kosova, Irak, Makedonya, Arnavutluk, ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin sektör çalışanlarına yönelik eğitim programları düzenledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)