BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTBB 'sınıfının en iyisi'----

TBB 'sınıfının en iyisi'

TBB 'sınıfının en iyisi'
19 Haziran 2013 - 10:09 www.finansgundem.com

Türkiye Bankalar Birliği web sitesi, Interactive Media Awards tarafından bankacılık kategorisinde “Sınıfının En İyisi” ödülüne layık görüldü.

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) web sitesi, Interactive Media Awards tarafından bankacılık kategorisinde “Sınıfının En İyisi” ödülüne layık görüldü.
TBB’den yapılan yazılı açıklamaya göre Türkiye'de faaliyet gösteren tüm mevduat bankaları ile kalkınma ve yatırım bankalarının üye olduğu TBB web sitesi, web sitesi tasarım ve geliştirme alanında başarılı çalışmaların ödüllendirildiği Interactive Media Awards yarışmasında en yüksek derece olan “Sınıfının En İyisi” (Best in Class) ödülünü almaya hak kazandı.
TBB internet sitesi; ödül kapsamında, tasarım, içerik, işlevsellik, kullanılabilirlik ve uyum özellikleri göz önünde bulundurularak değerlendirildi.
TBB web sitesi, Gri Creative tarafından yakın zaman önce hedef kitlenin kullanım alışkanlıkları doğrultusunda yenilikçi bir yaklaşım ile yeniden tasarlandı. Sitede, bankacılık sektörüne ilişkin güncel bilgiler ve sektöre yönelik düzenlemelerin yanı sıra TBB tarafından gerçekleştirilen araştırma, yayın, eğitim ve konferanslarla ilgili bilgilere ulaşılabiliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)