BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTBB, Risk Merkezi Raporuna yönelik videolar hazırladı----

TBB, Risk Merkezi Raporuna yönelik videolar hazırladı

TBB, Risk Merkezi Raporuna yönelik videolar hazırladı
11 Ekim 2021 - 11:33 www.finansgundem.com

TBB, gerçek kişilerin e-Devlet kapısı kullanarak 'Risk Merkezi Raporu'na nasıl erişilebileceğini gösteren bilgilendirici iki ayrı video hazırladı.

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), gerçek kişilerin e-Devlet kapısı kullanarak 'Risk Merkezi Raporu'na nasıl erişilebileceğini gösteren bilgilendirici videoların ilkinde, Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi Raporu'nu almak için e-Devlet Kapısı üzerinden nasıl başvuru yapıldığı, ikincisinde ise raporun içeriği hakkında detaylı bilgi veriliyor.

Kredi limit ve borç, çek, senet, bireysel kredi başvuru, kamu ihale yasaklılık, çek yasaklama ve kaldırma kararı ile gecikmeli telefon ve fatura bilgilerini içeren Risk Merkezi Raporu, e-Devlet kapısı (www.turkiye.gov.tr) veya e-Devlet mobil uygulaması üzerinden günde 1, ayda 4, bir takvim yılında ise en fazla 24 adet olmak üzere ücretsiz alınabiliyor.

Risk Merkezi Raporu içeriği geçtiğimiz mayıs ayında eklenen yeni bilgiler ile zenginleştirilmiş, daha önce aylık bilgilerle oluşturulan kredi limit ve borç bilgileri, günlük veriler ile oluşturulmaya başlanmıştı.

TBB Risk Merkezi Raporu hakkında detaylı bilgilere ve başvuru sürecine yönelik videolara https://www.riskmerkezi.org linkinden ulaşılabiliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)