BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTaziye evinden yayılan virüste bir kişi öldü----

Taziye evinden yayılan virüste bir kişi öldü

Taziye evinden yayılan virüste bir kişi öldü
26 Mayıs 2020 - 08:31 www.finansgundem.com

Yasağa karşın taziye kabul edilen evle bağlantılı korona virüse yakalananların sayısı 128'e yükselirken, hastanede tedavi altına alınan bir kişi hayatını kaybetti.

Van'ın İpekyolu ilçesinde yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alınan mahallede salgına yakalanan bir kişi yaşamını yitirdi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, ilçenin Ortanca Mahhalesi'nde yasak olmasına rağmen taziye kabul edilen evle bağlantılı Kovid-19'a yakalananların sayısı 128'e yükselirken, hastanede tedavi altına alınan bir kadın hayatını kaybetti, Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği kurallar çerçevesinde toprağa verildi.

Öte yandan, Edremit ilçesi Eminpaşa Mahallesi'nde de yine taziye evi ile bağlantılı vaka sayısı 35'e yükseldi. Uyarıları dikkate almayıp taziyeleri kabul ettiği belirtilen kişiye idari para cezası uygulandı.

Van'da toplam vaka sayısı 478, taburcu olan hasta sayısı 378 oldu. Tedbir amaçlı 18 bin kişinin karantina uygulaması devam ediyor.

Güney Kore'de ulaşım araçlarında maske takma zorunluluğu

Suudi Arabistan'ın 3 aşamalı normalleşme planı

Sudanlı bakan Kovid-19’a yakalandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)