BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTayland'da zorunlu karantina geri döndü----

Tayland'da zorunlu karantina geri döndü

Tayland'da zorunlu karantina geri döndü
21 Aralık 2021 - 15:41 www.finansgundem.com

Tayland'ın, yeni tip koronavirüsün (COVID-19) omicron varyantıyla mücadele kapsamında, ülkeye gelecek ziyaretçiler için zorunlu karantina tedbirini yeniden uygulama kararı aldığı bildirildi.

Turizm ülkesi Tayland'da, COVID-19'un omicron varyantının yayılımını durdurmak ve salgını kontrol altına almak amacıyla yeni önlemler alındı.

Hükümet Sözcüsü Thanakorn Wangboonkongchana, yaptığı açıklamada, tamamen aşılı ziyaretçiler için uygulanan "test ve giriş" planını askıya alarak zorunlu karantina tedbirini derhal yeniden uygulama kararı alındığını duyurdu.

Sözcü Wangboonkongchana ayrıca ziyaretçilerin tatil bölgesi Phuket dışındaki belirli bölgelerde kalmasına ve hareket etmesine izin veren "korumalı alan" uygulamasının da askıya alındığını söyledi.

Söz konusu tedbirlerin kapanma anlamına gelmediğini belirten Sözcü, kararın 4 Ocak'ta tekrar gözden geçirileceği bilgisini paylaştı.

Son 24 saatte 2 bin 476 yeni vakanın görüldüğü Tayland'da salgının başından bu yana 2 milyon 196 bin 529 vaka tespit edildi. Virüs nedeniyle 32 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı 21 bin 440'a çıktı.

Katalonya'da sokağa çıkma yasağı planlanıyor

'Kalabalık ortam yalnızlık hissini artırıyor'

Macaristan’dan Omikron kararı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)