BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTavan fiyata Bakan yorumu----

Tavan fiyata Bakan yorumu

Tavan fiyata Bakan yorumu
14 Ekim 2013 - 07:35 www.finansgundem.com

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Yıldırım, uçak biletlerine sınır konulması konusunda, “Uçak şirketleri kendi aralarında halledecekler" dedi

Bakan Yıldırım, Kurban Bayramı öncesinde yığılmalar nedeniyle ulaşımda korsan ve fahiş fiyatların arttığına dikkati çekerek, “Bunlara göz açtırmayacağız” dedi.
Yıldırım, TBMM kulisindeki sohbetinde bayram öncesi yola çıkan vatandaşlara, “Yolların kralı olmaya heveslenmeyin. 5 dakika erken gideceğim diye hayatınızı tehlikeye atmayın” uyarısında bulunarak, şöyle konuştu:
“Bayram nedeniyle kara, hava ve deniz yollarında seferleri arttırdık. Her türlü tedbir alındı. Buna rağmen tüm pazar birden harekete geçtiği için yine sıkışıklık yaşanması sözkonusu olabilir. Korsan uygulamalar da olabilir. Biz bayramlara mahsus olmak üzere taşıma belgesi olmayanlara da bayram süresince izin belgesi veriyoruz. Fahiş fiyat uygulayanlar da oluyor. Ama piyasa serbest piyasa. Yığılmalar da olunca bu tür şeyler ortaya çıkabiliyor.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)