BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTatil ve bayram kredileri birleşti----

Tatil ve bayram kredileri birleşti

Tatil ve bayram kredileri birleşti
29 Haziran 2015 - 06:17 www.finansgundem.com

Kredi kartı taksitlerinin sınırlandırılmasını dikkate alan bankalar, tatil ve bayram kredisi kampanyalarıyla 36 aya varan seçenekler sunuyor

Dönemlere özgü kredi veren bankalar, okulların tatile girmesi ve bayramın yaklaşmasını göz önünde tutarak ihtiyaç kredisi ve bayram kredileri kampanyaları düzenlemeye başladılar.

Kadife Şahin'in Milliyet'teki haberine göre kredi kartı taksitlerinin 9 ay ile sınırlandırılmasından sonra öne çıkan ihtiyaç kredileri, bankalar için nakit ihtiyacı olan müşterileri elinde tutma açısından önem taşıyor. Bu nedenle bankalar son yıllarda dönemsel bireysel kredi kampanyalarını tekrar eder hale geldiler.

Bazı bankalan bu kredileri tatil ve bayram kredisi olarak birleştirirken bazıları daha uzun kampanyalar olarak tatil kredisine dönüştürdü. Kampanyalarını açıklayan bankaları inceledik..

Tatile yönelik kredi hazırladı

Serkan Ülgen Yapı Kredi Bireysel Bankacılık ve Kartlı Ödeme Sistemleri Grup Direktörü

“Yaz ayları eğitim yılının sona ermesiyle çocukların sosyal aktivitelere yönlendiği, çalışanların aileleriyle birlikte tatile giderek yılın yorgunluğunu attıkları bir dönem. Özellikle tatil amaçlı harcamalar artıyor.
Müşterilerimizin tatil harcamalarına kolaylık sağlamak amacıyla ‘Tatil Kredisi’ veriyoruz. 36 aya varan farklı vade seçenekleri ve uygun faiz oranlarıyla oluşturulan kredi alternatiflerini kullanarak, müşterilerimiz bütçelerini zorlamadan kredilerini geri ödeyebiliyor.
Yapı Kredi İnternet Şubesi ve Mobil Şube’den kredi başvurusu yaparak, onaylı kredilerini şubeye gitmeden kullanabiliyorlar. Ayrıca, SMS ile, kredisimdi.com.tr’den veya Yapı Kredi ATM’leri üzerinden kolayca kredi başvurusu yaparak sonucunu anında öğrenebiliyorlar.”

50 bin TL için 36 ay vade sundu

İş Bankası’ndan geleneksel bayram kredisi:

İş Bankası geleneksel bayram kredisi kampanyası yürütüyor. Müşterilerinin nakit ihtiyaçları için uygun koşullarla kredi alternatiflerini sunduğunu açıklayan banka, bayram kampanyasını 22 Temmuz’a kadar sürdürecek. Türkiye İş Bankası kampanya kapsamında tüm bireysel ihtiyaçlar için 50 bin TL ve 36 aya kadar kredi kullandıracak. Banka, diğer borçlarını kapatmak isteyenlere ve emekli maaşını İş Bankası aracılığıyla alanlara özel indirimler yapıyor.

Günde 30 lira taksitli kredi

Arif İsfendiyaroğlu: Akbank Bireysel Bankacılık ve Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yrd.


“Yaz mevsimi, tatil giderleri ve bu mevsime denk gelen bayram nedeniyle müşterilerimizin nakit ihtiyaçlarının yoğun olduğu bir dönem. Akbank olarak tüketicilerin ihtiyaçlarına en uygun finansal çözümleri geliştirerek müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Bayram öncesi hazırlıklar, yaz ve özellikle bayram tatili harcamaları gibi nakit ihtiyaçları için sunduğumuz kampanya ile müşterilerimizin hizmetindeyiz.
Müşterilerimize günde 30 lira taksitle 10.000 lira krediyi 12 ayda ödeme fırsatı sunuyoruz. 10 bin liraya kadar nakit ihtiyaçları için 26 Haziran - 15 Temmuz arası geçerli kampanyada kredi tutarı üzerinden binde beş kredi kullandırım ücreti alıyoruz.”

İLK KEZ GELEN MÜŞTERİYE ÖZEL

Enis Kurtoğlu Finansbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı

“Tatilini rahat rahat yapmak isteyenler için farklı ihtiyaç kredisi alternatifleri sunuyoruz. Tatil planlarını hayata geçirmek isteyen müşterilerimiz için bankamızda cazip faiz oranlı ihtiyaç kredisi fırsatları bulunuyor. Özellikle Finansbank’tan ilk defa ihtiyaç kredisi kullanacak olan müşterilere her tutar ve vadede aylık 1.14 Faiz oranı ile sunulan ‘Tanışma Kredisi’ büyük ilgi görüyor.
Müşterilerimiz, yazın gelmesiyle tatil planlarını yapmak için nakit arayışına giriyor. Biz de müşterilerimizin bütçelerini rahatlatmak için Finansbank olarak çok uygun faiz oranlı ihtiyaç kredileri fırsatları ile kendilerinin yanında olduğumuzu gösteriyoruz.”

Yaz kampanyası eylüle kadar...

Gökhan Ertürk Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı

“Müşterilerimizin yaz dönemindeki nakit ihtiyaçlarını ‘Yaz Kredisi Kampanyası’ ile uygun koşullarda karşılıyoruz. Kampanya kapsamında, müşterilerimize başta tatil ve yaklaşan bayram olmak üzere her türlü nakit ihtiyaçları için yüzde 1.10’dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vadelerle finansman desteği sunuyoruz.
Bankamızın ‘Yaz Kredisi Kampanyası’, ağustos ayı sonuna kadar devam edecek.”

Esnek ödemeli kredi veriyor

Alpaslan Çakar Ziraat Bankası Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı

“Müşterilerimiz, gerek tatil ihtiyaçlarının gerekse diğer tüm bireysel ihtiyaçlarının finansmanında 36 aya kadar vade imkânına sahip, uygun faiz oranları ve eşit taksit, esnek ödeme ya da ödemesiz dönem seçenekleriyle ihtiyaç kredisi ürünlerimizi tüm Türkiye’deki şube ağımız vasıtasıyla rahatlıkla kullanabilirler.”
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)