BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTarkan’ı izlemenin bedeli 1.999 Euro----

Tarkan’ı izlemenin bedeli 1.999 Euro

Tarkan’ı izlemenin bedeli 1.999 Euro
14 Aralık 2021 - 08:52 www.finansgundem.com

Tarkan 2 yıl sonra Mısır'da sahne alıyor. Yılbaşı gecesi için ünlü sanatçı 1 milyon Euro'ya anlaşmış.

Ünlü sanatçı Tarkan pandemi nedeniyle ara verdiği sahne hasretini yılbaşı gecesi konseriyle bitiriyor. Tarkan'ın, Mısır'da katılacağı özel gece için 1 milyon Euro alacağı öğrenildi. Esin Övet, Habertürk'teki köşesinde Tarkan'ı yazdı

"Sizi bilmem ama özellikle ben bu sene yeni yıla girerken Tarkan şarkıları ile çoşmak isterdim. Bir kere Tarkan'ı sahnede izlemeyi çok özledim. Her yıl Harbiye Açıkhava'da bir kez bile olsa izler coşardık. Ama malum pandemi izin vermedi iki yıldır Tarkan'a hasretiz. O da bize hasret olacak ki, sosyal medyada pek bir görünür.

Her gün bir paylaşım yapıyor. Bu özlemle yılbaşı gecesi nasıl coşar coşturur belli değil.

Mısır Rixos Premium Seagate'de sahneye çıkacak Tarkan o gece için 1 milyon Euro almış. Hakkıdır alsın tabii. Ne güzel bir Türk sanatçısına yurtdışından böyle fiyatlar ödenmesi. Üstelik Tarkan Mısır'da sahneye çıkacak ilk Türk sanatçı. Bundan başka gurur var mı?

Günlerdir dolar yazılıyor ama doğrusu Euro hanımlar beyler. Tarkan 1 milyon Euro alacakmış bravo. Gözümüz yok. Daha çok alsın, gerçekten hak ediyor.

Dubai, Mısır gibi bölgelerin hakimi Salih Gözcü ise özellikle Tarkan'ın gecesi harıl harıl çalışıyorlar. Tarkan'a ilgi çok büyükmüş elbet. Ancak Türk misafirlerin bazıları organizasyonları son dakika iptal etmek zorunda kalmış. Bazıları da hala bekliyormuş. Malum kur dalgalanmaları memlekette günü gününü tutmuyor. Millet kararsız.

Ama 30-40 kişi şimdiden netleştirmiş Tarkan ile yılbaşı gecesine geçirmek için ödemeleri yapmış. Türkiye dışında Rusya, Ukrayna, Bakü, Dubai, Londra, Almanya'dan da o gece uçaklar kalkacakmış Mısır'a Tarkan için. Ne büyük gurur.

Tabii Tarkan öyle bir geceliğine de gitmiyor Mısır'a.

Almanya'dan özel jet ile Mısır'a geçecek. Üç gün üç gece kalacakmış. Tarkan yanında kızını ve eşini de götürüyormuş. Özel bir villa istemiş. Ve özellikle de kimseyle röportaj yapmama şartı koymuş.

En ufacık detaya da karışıyormuş Tarkan. Her paylaşım için kendisinden izin isteniyormuş. Tarkan izin verirse paylaşımlar yapılıyormuş.

Tarkan titizliği klasik. Hiç şaşırmadım. olması gereken.

Bu arada saatler tam gece yarısını gördüğünde sahneye çıkıp 02.00'de de sahneden inecekmiş.

Ve o gece Tarkan'ı izlemenin bedeli de 1. 999 Euro. Eh 2 bin Euro düz diyelim. Ama bu fiyat sadece gala yemeğinin gecesi değil. Üç gece otelde konaklama. Uçak bileti ve final. Tarkan gecesi.

Önceki gün bu yazıyı yazarken kişi başı 31 bin 288 TL idi. Bu gün ne olur bilinmez. Tabii yılbaşı gecesine kadar da ne olur bilinmez!!!

Şimdiden gideceklere bol bol eğlenin. Bol bol dans edin. Vallahi gözümüz yok. Bizim için de eğlenin."

Tarkan, Zeki Müren teklifini reddetti

 

Tarkan 20 milyon lirayı reddetti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)