BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTarkan yılbaşında nerede çıkacak?----

Tarkan yılbaşında nerede çıkacak?

Tarkan yılbaşında nerede çıkacak?
01 Aralık 2015 - 08:43 www.finansgundem.com

Yılbaşında en çok aranan sanatçıların başında gelen Tarkan yılbaşı için tercihini yaptı...

Yılbaşı yaklaştıkça kulisler de hareketlenmeye başladı. Yılbaşında ünlü sanatçıların çoğu büyük otellerde ve mekanlarda program yapar. Bu programlar yıllardır süren yılbaşı geleneğidir.
 
Tarih yaklaştıkça ünlü mekanlar yıldız sanatçılarla anlaşma yaparak rakiplerinin önüne geçmeye çalışır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki oteller yılbaşı konusunda her zaman bir adım öndedir. Birçok ünlü KKTC'deki otellerde sahne alır.
 
Yılbaşında en çok aranan sanatçıların başında Tarkan geliyor. Neredeyse tüm lüks otellerin peşinde koştuğu Tarkan, tercihini Girne'de 12 Kasım'da açılışı yapılan Elexus Hotel'den yana yapmış. Sanatçı, yılbaşı gecesinde otel müşterileri için çok özel repertuar hazırlamış.
 
Peki, Elexus Hotel kimin? KKTC'nin en yeni oteli, Atlas Jet'in de sahibi olan Atlas Global'e ait. Otel için hiçbir masraftan kaçınılmamış. İnşa maliyeti 200 milyon doları bulmuş. Otel hatırlanacağı gibi yaz aylarında açılacaktı. Ancak hem bürokratik zorluklar hem de titizlik bir araya gelince otel geçtiğimiz yaz sezonuna yetişememişti. 12 Kasım tarihinde açılışı yapılan otel Tarkan ile iyi bir çıkış yapmak istiyor... (PARA DERGİSİ)
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)