BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiTarım Kredi Kooperatiflerinin ürün alımları 3.3 milyar TL’ye ulaştı----

Tarım Kredi Kooperatiflerinin ürün alımları 3.3 milyar TL’ye ulaştı

Tarım Kredi Kooperatiflerinin ürün alımları 3.3 milyar TL’ye ulaştı
09 Şubat 2022 - 12:45 www.finansgundem.com

Tarım Kredi Kooperatiflerinin 2021 yılı ürün alımları 3.3 milyar TL’ye ulaştı.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, ürün değerlendirme faaliyetleri ile bir yandan çiftçiye destek verirken, diğer yandan talep yetersizliği yaşanan ürünlerde fiyat dalgalanmalarını engelleyerek piyasayı regüle ediyor.

Tarım Kredi'den yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

Türkiye genelindeki teşkilatlanmış yapısıyla ülke tarımına katkı veren Tarım Kredi, ekimden hasat dönemine kadar özellikle üreticiye verdiği alım garantisi ile nefes oluyor.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, yurt genelindeki 17 Bölge Birliği, 1615 kooperatifi ve 200 hizmet bürosu aracılığıyla yürüttüğü sözleşmeli üretim ve ürün değerlendirme faaliyetleri ile üreticinin her zaman yanında olduğunu gösterdi. Üreticiler, ürünlerini kooperatiflere teslim etmenin memnuniyetini yaşarken, Tarım Kredi Kooperatiflerinin 2021 yılı ürün alımları 3.3 milyar TL’ye ulaştı.

Tarım Kredinin, kooperatiflerin hizmet alanlarının genişletilmesi, gelirlerinin artırılması, iştiraklerinin ve iş birliği kurulan özel sektör firmalarının hammadde ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla yürüttüğü sözleşmeli üretim ve ürün alım faaliyetleri yıldan yıla artarak devam ediyor.

Ortaklarının üretim öncesi ihtiyaçlarının karşılanması yanında, piyasada fiyat dengesinin sağlanması ve ürünlerin pazara ulaştırılması konusunda da sorumluluk alan Tarım Kredi Kooperatifleri, ürün alımları ile yine çiftçilerin ilk adresi oldu.

Tarım Kredi'den üreticilere 11 milyar liralık kredi

 

Hüseyin Aydın Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)