BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTarım Kredi Kooperatifleri'nin marketinde un ve şeker satışına sınırlandırma----

Tarım Kredi Kooperatifleri'nin marketinde un ve şeker satışına sınırlandırma

Tarım Kredi Kooperatifleri'nin marketinde un ve şeker satışına sınırlandırma
08 Aralık 2021 - 15:54 www.finansgundem.com

Denizli’de, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi’ne bağlı markette un ve şeker satışına sınırlama getirildi. Raflara, un ve şeker satışının bir adet olduğu yazısı asıldı.

Türk Lirası’nın dövize karşı değer kaybetmesi nedeniyle yaşanan zamlara satış sınırlaması eklendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ekim ayında, İstanbul Kısıklı'daki mağazasında alışveriş yapıp "Fiyatlar gayet uygun, bunları süratle çoğaltacağız" dediği Tarım Kredi Kooperatifleri'nin Denizli'deki marketinde un ve şekere satış sınırlandırılması getirildi.

Gazete Duvar’dan Mükerrem Yollu’nun haberine göre, marketin şeker ve un bulunan reyonlarına satış sınırlandırılması getirildiğine yönelik yazı asıldı. Markete giden tüketiciler bir paketten fazla un ve şeker alamıyor.

'Amaç stokçuluğun önüne geçmek'

Kooperatif Market’te un ve şekere getirilen satış sınırlandırmasıyla ilgili yapılan duyuruda, “Değerli müşterilerimiz şeker satışlarımız bir adetle sınırlıdır. Ürünlerimiz ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun önüne geçilmesi için vereceğiniz desteğe teşekkür eder, iyi alışverişler dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Denizli’deki diğer marketlerde ortalama 15 liraya satılan iki kilogramlık un, Kooperatif Market’te 13 liraya satılıyor. Bir paket küp şeker ise marketlerde ortalama 10 lira iken, Kooperatif Market’te 7 liradan satılıyor.

Yeni gıda etiketleri nasıl olacak?

 

Tüketicinin cüzdanını vuran 90 gıda maddesi

 

Tarım, gıda ve içecek sektöründen 10 ayda 18,1 milyar dolar ihracat

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.08 Aralık 2021 16:21

    FIYATLARI 7,25 E YÜKSELTTİĞİ HALDE KESME SEKERI EN FAZLA BIR PAKET SATIYOR BİR LİTRE AYCİCEK YAGI 20 TL UZERİ 2021 2,5 KILO BOLDO PRİNÇ 37 TL UZERİ SATIYOR SIZMA ZEYTİNYAĞ YOK TAVUK ÜRÜNLERİ ACAĞİP YÜKSELTMİŞ-SADECE TARIM KREDİ SATIŞ YERLERİNDEKİ ÜRÜNLER ENFLASYONA DAHİL OLSA TÜFE %40 DAN FAZLA AÇIKLANIRDI