BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTarım arazisinde 1 kilometrelik yarık oluştu! ----

Tarım arazisinde 1 kilometrelik yarık oluştu!

Tarım arazisinde 1 kilometrelik yarık oluştu!
24 Eylül 2019 - 17:45 www.finansgundem.com

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesindeki tarım arazisinde, yaklaşık 1 kilometre uzunluğunda ve yer yer 5 metre derinliğinde yarık oluşması üzerine bölgede inceleme başlatıldı.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesine bağlı Doğanlı köyünde tarlalarında derin yarıkların oluştuğunu  görünce endişelenen köylüler, durumu Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı  (AFAD) İl Müdürlüğüne bildirdi.
AFAD ekiplerinin bölgede yaptığı incelemede, yaklaşık 1 kilometre  uzunluğundaki oluşumun derinliğinin bazı yerlerde 5 metreyi bulduğu tespit  edildi.
 Yetkililerin hazırlayacağı raporu, AFAD Başkanlığına sunacağı  öğrenildi. AFAD yetkilileri, kuraklık ve bilinçsiz su kullanımı nedeniyle yeraltı  sularının zamanla azalmasına bağlı olarak arazide deformasyonların oluştuğunu  bildirdi. Benzeri durumların, önceki yıllarda yakın çevredeki Haydarlı beldesi  ile Bolvadin ve Sultandağı ilçelerinde de görüldüğü belirtildi.

Öte yandan Dinar Kaymakamlığı tarafından arazideki oluşumun  doldurulması için çalışma yapılacağı ifade edildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)