BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTarihi zirvede Bin Ladin şoku!----

Tarihi zirvede Bin Ladin şoku!

Tarihi zirvede Bin Ladin şoku!
17 Haziran 2021 - 12:29 www.finansgundem.com

Dün bütün dünyanın gözü Biden ve Putin'in üzerindeydi. Kritik buluşmayla ilgili haberler gazete manşetlerinde ilk sırada yer alırken zirveyi protesto eden bir kadının kimliği ve söyledikleri adeta tüm dünyayı şoke etti.

ABD Başkanı Joe Biden, 20 Ocak'ta göreve başladıktan sonra Rus lider Vladimir Putin'le ilk kez dün bir araya geldi. İsviçre'nin Cenevre kentinde başlayan Biden-Putin zirvesi 4 saat sürdü. İki lider tarihi görüşme sonrası ayrı ayrı basın toplantısı düzenledi.

Deyim yerindeyse tüm dünya bu tarihi anları izledi, tüm gazete ve televizyon muhabirleri oradaydı. Bu buluşmanın her detayı gündemin ilk maddesi haline gelirken Cenevre'ye gelen ve görüşmeyi protesto eden isimse herkesi şaşkınlığa uğrattı.

33 yaşındaki Noor bin Ladin, kiraladığı bir tekneyle zirvenin yapıldığı yerdeki gölün kıyısına kadar geldi ve elinde tuttuğu 'Trump Kazandı' pankartıyla adeta herkesten rol çaldı. Üzerinde bikinisi ve şortuyla sloganlar atan ve Biden'a tepki gösteren Noor bin Ladin, ABD'nin en büyük düşmanı, 11 Eylül saldırısının başındaki isim olarak anılan ve 2011 yılında ABD güçleri tarafından öldürülen Usame Bin Ladin'in öz yeğeni!

Hürriyet'in haberine göre Noor bin Ladin, İsviçre'de yaşasa da bugüne kadar verdiği tüm röportajlarda kendini 'Kalpten Amerikalı' olarak tanıtıyor. Üstelik Noor bin Ladin, sıkı bir Trump destekçisi ve adeta Biden'a düşman. 3 Kasım 2020'de gerçekleşen ABD başkanlık seçimlerinde Trump'ı destekleyen ve Kongre baskınının düzenleyicisi olarak anılan QAnon grubunun da takipçisi.

11 eylül saldırısı gerçekleştiğinde 12 yaşında olduğunu ve saldırıyı desteklemediğini, hatta üzüntüsünden dolayı amcası Usame'yi reddettiğini aktaran kadın, verdiği demeçlerde yeni bir 11 Eylül2ü ancak Trump'ın engelleyebileceğine inandığını açıklamıştı.

Cenevre'deki ses getiren protestosundan sonra Daily Mail'e konuşan genç kadın Joe Biden'ı 'zayıf ve kırılgan' olarak tanımlarken ABD başkanlığı yapabilecek niteliklerden uzak olduğunu ve seçimleri gerçekten Trump'ın kazandığına inandığını söyledi.

Noor bin Ladin, başkanlık seçimlerinden önce İngilizce olarak kaleme aldığı uzun mektubunu kendi internet sitesine yüklemiş, ABD'lileri Biden'ı seçmemeleri gerektiği konusunda uyarmıştı.

bin Ladin'e göre Trump dünyaya güç, Biden ise zayıflık mesajı veriyor. Dünkü zirveye başkan olarak Trump katılmış olsaydı her şey çok farklı olurdu diyen Noor bin Ladin buna örnek olarak Trump başkanlığında gerçekleşen önceki G7 zirvelerini ve devlet başkanlarıyla olan görüşmeleri örnek veriyor.

Öte yandan Noor bin Ladin'in ilginç iddiaları bununla da bitmiyor. Noor bin Ladin'e göre ABD aslında Joe Bİden tarafından değil başka 'güçler' tarafından yönetiliyoru ve Biden aslında onların emirlerini yerine getiren bir kukladan ibaret.
Cenova'daki güvenlik güçlerinin kendisini gözaltına almakla tehdit ettiğini ve elinde taşıdığı Trump pankartını indirmesini istediğini söyleyen Noor bin Ladin, Biden'ın başkanlığının uzun ömürlü olmayacağını ve Trump'ın mutlaka başkanlık koltuğuna geri döneceğini söylüyor.

Putin - Biden görüşmesine damgasını vurdu!

 

Biden: Ajandam Rusya'ya ya da başka bir ülkeye karşı değil

 

Biden ile görüşen Putin'den ilk açıklama

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)