BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTaraftar yönetimi istifaya çağırdı----

Taraftar yönetimi istifaya çağırdı

Taraftar yönetimi istifaya çağırdı
19 Şubat 2017 - 17:28 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında Fenerbahçe evinde Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldı.

Kadıköy'de gol fırsatlarını bir bir harcayan sarı lacivertliler, Kasımpaşa karşısında da 2 puan bıraktı. Şampiyonluk yarışında ağır darbe alan Kanarya, Advocaat yönetiminde Avrupa'daki Krasnodar mağlubiyetiyle birlikte üst üste 4.maçında da galip gelemedi.

Bu sonucun ardından 37 puana çıkan Fenerbahçe 4.sırada kalırken, 25 puan yapan Kasımpaşa 12.sıradaki yerini korudu.

'YÖNETİM İSTİFA' SESLERİ!
Sahasında oynadığı Kasımpaşa maçında 2 puan kaybeden Fenerbahçe, Galatasaray ve Medipol Başakşehir’in puan kaybettiği haftada bir kez daha zirveye yaklaşma şansını tepti. Fenerbahçe - Kasımpaşa mücadelesinde sarı-lacivertli taraftarlar takımı, oynadıkları kötü futbol nedeniyle protesto etti.

Kuban Krasnodar mağlubiyetinin ardından lige dönen Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında etkisiz bir futbol ortaya koyarken, 80. dakikadan sonra taraftarlar takımı protesto etti. Özellikle Brezilyalı oyuncu Josef de Souza, topu ayağına her aldığında tepki gördü. Taraftarların bazıları ise sarı-lacivertlilere destek vermek için takımı alkışladı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte taraftarlar, uzun süre "Yönetim istifa" tezahüratları yaptılar.

Lider Beşiktaş’ın maç fazlasıyla 7 puan gerisinde kalan sarı lacivertliler, siyah beyazlıların bu akşam 3 puan alması halinde zirveden 10 puan geride kalacak.
Fenerbahçe 0-0 Kasımpaşa / MAÇ SONUCU

Kadıköy’de kırmızı öfke
Kadıköy’de kırmızı öfke!
ADVOCAAT'TAN 6 DEĞİŞİKLİK
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Krasnodar ile oynadığı maça göre ilk 11'de 6 değişiklikle sahaya çıktı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, deplasmanda 1-0 kaybedilen Krasnodar mücadelesine ilk 11'de başlayan Şener Özbayraklı, Roman Neustaedter, Hasan Ali Kaldırım ve Emmanuel Emenike'yi yedek kulübesine çekti.


Rus temsilcisine karşı 11'de forma giyen Alper Potuk ile Jeremain Lens'i ise sarı kart cezaları nedeniyle kadroda yer almadı. Advocaat, bu futbolcuların yerine Gregory van der Wiel, Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Ozan Tufan, Miroslov Stoch ve Volkan Şen'i görevlendirdi.
Fenerbahçe, Kasımpaşa maçına Volkan Demirel, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, De Souza, Ozan Tufan, Stoch, Volkan Şen ve Sow ilk 11'i ile başladı. Sarı-lacivertli takımın yedek kulübesinde Fabiano, Hasan Ali Kaldırım, Fernandao, Şener Özbayraklı, Emenike, Neustaedter ve Salih Uçan yer aldı.

Fenerde tarihi gerçek Dibe vurdu...
Fener'de tarihi gerçek! Dibe vurdu...
VAN DER WİEL, 81 GÜN SONRA SAHADA
Fenerbahçe'de kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilen Gregory van der Wiel, 81 gün sonra formasına kavuştu. Hollandalı sağ bek, sarı-lacivertli formayı son olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda 30 Kasım 2016'da yapılan Gençlerbirliği müsabakasında terletmişti. Sarı-lacivertli takımla ligdeki son maçını 16 Ekim 2016'da Aytemiz Alanyaspor'a karşı oynayan Slovak futbolcu Stoch ise 126 gün sonra Fenerbahçe formasıyla lig mücadelesinde görev aldı.

Devre arasında Antalya'da yapılan hazırlık kampında sakatlanan ve yaklaşık 1,5 ay sahalardan uzak kalan Volkan Şen de Kasımpaşa mücadelesiyle ilk 11'deki yerine döndü. Volkan, Süper Lig'de son olarak 19 Aralık 2016'daki Gençlerbirliği maçında ilk 11'de mücadele etmişti. Devre arasında sakatlandıktan sonra geçen haftaki Bursaspor maçıyla sahalara dönen Volkan Şen, 82. dakikada dahil olduğu müsabakada 8 dakika süre almıştı.
Son olarak Spor Toto Süper Lig'deki Medipol Başakşehir mücadelesine ilk 11'de başlayan Ozan Tufan, 3 resmi maçın ardından ilk 11'de görev aldı. Milli futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Beşiktaş derbisi, ligdeki Bursaspor maçı ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki Krasnodar karşılaşmasında sonradan oyuna dahil olmuştu.

KARAVAİEV VE CHAHECHOUHE KADROYA ALINMADI
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, devre arası transfer döneminde kadroya dahil edilen Ukraynalı futbolcu Oleksandr Karavaiev'i 18 kişilik maç kadrosuna almadı. Sezonun ilk yarısını Ukrayna'nın Zorya takımında geçiren ve devre arasında Shakhtar Donetsk'ten kiralanan Karavaiev, ligdeki Bursaspor maçının ardından Kasımpaşa müsabakasında da 18 kişilik kadroda bulunmadı.

Hollandalı teknik adam, ayrıca Süper Lig'in 20. haftasındaki Bursaspor maçına ilk 11'de başlayan Aatıf Chahechouhe'yu da 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmedi.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI
Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile yaptığı mücadeleye sarı-lacivertli taraftarlar ilgi göstermedi. Karşılaşmanın saat 15.00'te başlaması ve İstanbul'daki güzel havaya rağmen Ülker Stadı'nın büyük bölümü boş kaldı. Maçı yaklaşık 15 bin Fenerbahçe taraftarı tribünden izledi. Kasımpaşa'nın ise yaklaşık 200 taraftarı, kendilerine ayrılan bölümden takımlarını destekledi.

ÖZDEŞ, KAROYU BOZMADI
Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında 4-0 kazanılan Medipol Başakşehir maçının kadrosunda değişiklik yapmadı. Özdeş, takımını, Ramazan Köse, Popov, Veysel Sarı, Titi, Veigneau, Abdullah Durak, Sadiku, Castro, Eduok, Adem Büyük ve Koita 11'i ile sahaya sürdü. Lacivert-beyazlı takımın teknik direktörü, Eray Birniçan, Otigba, Bozhikov, Tunay Torun, Pavelka, Turgut Doğan Şahin ve Guanca'yı da yedek kulübesinde oturttu.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)