BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTaraftar Ünal Aysal için akın etti----

Taraftar Ünal Aysal için akın etti

Taraftar Ünal Aysal için akın etti
26 Eylül 2014 - 06:30 www.finansgundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın futbol takımına verdiği yemeğe taraftarlar akın etti. Taraftarlar Aysal'a özel beste ile 'bizi bırakma' dediler

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sarı kırmızılı futbolculara Beyti’de verdiği yemeğe İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ile birlikte geldi. Hürriyet'in haber,ne göre,  Aysal ve Arıboğan'ın ardından Beyti Restaurant’a, Şişli Belediyesi eski başkanı ve Galatasaray camiasının önemli ismi Mustafa Sarıgül de katıldı.

Daha sonra ise Galatasaray kafilesi takım otobüsü ile restorana geldi ve yemek başladı.

TARAFTARLAR ÖZEL BESTE İLE 'BİZİ BIRAKMA' DEDİ

Öte yandan yemeğin verildiği restoranın önüne toplanan sarı kırmızılı taraftarlar Ünal Aysal'a slogan ve tezahüratlarla destek oldu ve başkanlığı bırakmamasını istedi. Taraftarların Aysal için yaptığı yeni beste de dikkat çekti; "Kimleri gönderdik, kimler geldi geçti, cimbomu yedi bitirdi, üzülme boşuna taraftarın yanında, Ünal Aysal bizi bırakma"

Taraftarların kendisi için yaptığı tezahüratlara Ünal Aysal restoranın camından el sallayarak cevap verdi.

Taraftarlar son dönemde eleştirilerin hedefindeki Selçuk İnan'a da tezahüratlarla destek verdi.

Öte yandan sarı kırmızılı taraftarların Twitter üzerinden #ünalbaşkanbizibırakma hashtag ile başlattığı kampanya dünya listesine girdi.

Taraftarlar Ünal Aysal'ın Galatasaray başkanlığını bırakmamasını ve 25 Ekim'deki kongrede tekrar aday olmasını istiyorlar.

RESTORAN ÇIKIŞINDA TARAFTARDAN YOĞUN İLGİ

Yemek sonrası Başkan Ünal Aysal ve futbolcular restorandan çıkarken taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaştılar. Restoranın kapısında bekleyen taraftarlar Aysal'ın çevresini sararken ona sevgi gösterilerinde bulundular. Aysal da taraftarların bu ilgisine kayıtsız kalmadı ve sarı kırmızılılarla ayaküstü sohbet etti.

Aysal çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise şunları söyledi, "Daha olayın başındayız. Tahmin ediyorum camia en doğru seçimi yapacaktır. Camiamıza güvenin. Gerisi kolay."

Kendisini desteklemeye gelen taraftarlarla ilgili olarak ise Aysal, "Bu tablo bir aile tablosu. Benim içinde doğduğum ve bundan sonra da içinde olacağım bir tablo. Kendilerine teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)