BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTarabya’da gece kahvesi ----

Tarabya’da gece kahvesi

Tarabya’da gece kahvesi
08 Kasım 2015 - 09:37 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarabya’dan geçerken bir işletmenin valeleri yolunu kesince aracından inip kahve içti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki akşam saat 21.00’de Mabeyn Köşkü’nden Huber Köşkü’ne gitmek üzere ayrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarabya Yokuşu Bayırı’nda aracından inerek yol üzerindeki vatandaşlarla konuşup; fotoğraf çektirdi. Daha sonra makam aracına binen Erdoğan bir süre sonra Tarabya Meydanı’nda da durdu. Vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan güzergahı üzerindeki Tarabya Sahil’de BİGChefs adlı mekanın çalışanlarının daveti üzerine 3. kez aracından indi.

Bir acı kahve

BİGChefs adlı mekana geçen Erdoğan, burada vatandaşlar ve çalışanlarla 20 dakika sohbet etti. İş yeri sahibinin ayyıldızlı bir buket çiçek sunduğu Erdoğan, kahve içip mekandan ayrıldı. Çıkışta vatandaşlarla selfie çektiren Erdoğan, Huber Köşkü’ne geçti.

‘İlk defa servis yaptım’

Erdoğan’a kahve servisi yapan Sercan Akdeniz ise, “Sade Türk kahvesi içti Cumhurbaşkanımız. Ben getirdim, heyecanlandım. Cumhurbaşkanı’na ilk defa servis yapıyorum. 40 yıl hatırı olsun diye acı bir kahve içti Cumhurbaşkanımız” şeklinde konuştu.

‘Buradan her zaman geçiyor’

BIGChefs adlı mekanın İşletme Müdürü Semih Dizdar, “Her zaman buradan geçiyor zaten. Köşkü de az ileride. Biz de fırsat buldukça dışarı çıkıp karşılamaya çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızı BİGChefs’e nasıl sokarız diye plan yaptık. Aslında biz beklemiyorduk. Korumalarıyla birlikte bir anda durdu. Mekana davet ettik. O da kabul etti ve içeri geldi. Bizim meşhur kahvelerimizden içti. Bizimle sohbet etti. Mekan ile ilgili sorular sordu. Çok memnun kaldı. Çok güzel bir şekilde ayrıldı” dedi.

‘Atladık davet ettik’

Erdoğan’ı durdurarak davet eden valeler de, “Durdurmayı planladık, atladık davet ettik. Sağ olsun geldi bir kahvemizi içti. İçeride beraber oturduk. Seçim ile ilgili bazı şeyleri konuştuk kendisiyle” ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)