BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakTapu.com’daki portföy toplamı 135 milyon TL’ye ulaştı----

Tapu.com’daki portföy toplamı 135 milyon TL’ye ulaştı

Tapu.com’daki portföy toplamı 135 milyon TL’ye ulaştı
02 Ekim 2017 - 14:42 www.finansgundem.com

Online gayrimenkul açık artırma platformu Tapu.com, büyümeye devam ediyor. Tapu.com, yenilikçi iş modeliyle tek satış yetkilisi olduğu portföy toplamını 135 milyon TL’ye taşıdı

Tapu.com, gayrimenkul sektöründe, teknolojinin gücünü kullanarak pek çok bireysel ve şirketin yanı sıra toplam 8 adet finansal kurumun etkin gayrimenkul satış kanalı haline geldi.

 Bir haftada 22 tapuyu nakde çevirdi

Tapu.com Kurucusu ve CEO’su Emre Erşahin, Tapu.com sonuç odaklı ve yenilikçi iş modeli sayesinde yılın ilk dokuz ayında önemli büyüme rakamlarına ulaştıklarını söyledi. Tapu.com’un satışa sunduğu değeri 135 milyon TL’yi bulan 700’ü aşkın tapu olduğunu belirten Erşahin, şu değerlendirmede bulundu:
“Satıcılar için hızlı ve alıcılar için şeffaf ve güvenilir iş modelimiz sayesinde gayrimenkul satan finansal kurumlarla olan anlaşmalarımız hem adet hem de hacim olarak artıyor. Bu ölçekteki şirketlerin güvenini kazanmak bizler için gurur verici bir gelişme. Bu başarının arkasında doğru hedef kitlelere etkin pazarlama ve satış hızımız yatıyor. Öyle ki 41 saat gibi rekor sürede satışını gerçekleştirdiğimiz tapular var. Geçtiğimiz hafta da mevcut haftalık rekorumuzu kırarak 22 adet tapuyu yeni sahiplerine kavuştururken satıcılarımız için de yaklaşık 2 milyon TL’lik atıl beton ve toprağı nakde çevirmiş olduk.”

 Tapu.com’un büyümesindeki en büyük etkenin teknoloji yatırımı olduğunu belirten Erşahin; “Deneyimli ve yetkin insan kaynağımız ile güçlü teknoloji altyapımızı birleştirdiğimiz iş modelimiz, portföyümüzdeki gayrimenkulleri ciddi alıcılara hızla ulaştırabilmemizi sağlıyor. Ağustos 2015’ten bu yana sürdürdüğümüz teknoloji yatırımı satış hızında en önemli farkı yaratıyor. Geçen yılın aynı dönemine göre satış adetlerimiz 2,5 kat arttı. Son çeyreğe girerken performansımızı artırarak sürdüreceğiz ve seneyi hedeflerimizi gerçekleştirdiğimiz bir yıl olarak kapatacağız.” 

Sistemde fiyat açık artırma yoluyla belirleniyor

Gayrimenkul fiyatını satıcının değil, şeffaf ve rekabetçi bir ortamda, alıcıların teklifleriyle belirlediği Tapu.com’un portföyünde sadece Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) lisanslı uzmanlar tarafından yazılan ekspertiz raporu bulunan gayrimenkuller yer alıyor. Tapu.com’da yer alan bir gayrimenkule talip olanlar şeffaf bir ortamda, online açık artırma yoluyla tekliflerini en hızlı şekilde verebiliyorlar. Satıcının razı olduğu satış bedeline uygun teklifler arasından en yüksek fiyatı veren gayrimenkulü almaya hak kazanıyor. Açık artırmaya katılmak ücretsiz. Sadece teklif verecek katılımcıların kredi kartlarından hizmet bedeli kadar bir ön provizyon çekiliyor ve sonra sadece kazanandan bu hizmet bedeli tahsil ediliyor. Diğer teklif sahiplerinden herhangi bir bedel tahsil edilmiyor. Gayrimenkulün tutarı ise Tapu.com’a değil doğrudan satıcıya ödeniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)