BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor'Tanrı Beşiktaş'a gitmemi istemedi'----

'Tanrı Beşiktaş'a gitmemi istemedi'

'Tanrı Beşiktaş'a gitmemi istemedi'
09 Ekim 2013 - 11:44 www.finansgundem.com

La Liga'da fırtına gibi esen Atletico Madrid'in golcüsü Diego Costa, çok ilginç açıklamalarda bulundu

Diego Costa, Rayo Vallacano'da kiralık oynadıktan sonra Atletico Madrid ’e geri döndüğü dönemde, Beşiktaş ’tan cazip bir teklif aldığını söyledi.
katıldığı bir radyo programında, "2011 yılında Beşiktaş'a transfer olmam an meselesiydi" diyen golcü futbolcu, "Her şey yolunda gidiyordu. Taraflar anlaşmıştı, ama ciddi bir sakatlık geçirmem bu transferin olmasını engelledi. Yani tanrı benim siyah-beyazlı kulüpte futbol oynamamı istemedi" ifadelerini kullandı.
Sakatlığının geçmesinden sonra hocası ile konuşarak takımda kendisine yer olup olmadığını öğrenmek istediğini belirten yıldız oyuncu, "Bana 'takımda sana ihtiyacım var' deyince Atletico Madrid’de kaldım. Atletico’da kalmakla doğru bir karar verdim. Sakatlık sonrası dönemim mükemmel geçtiği" şeklinde konuştu.
Sahada hırçın bir karaktere sahip olduğunu vurgulayan Costa, "Maça çıkarken takımın haklarını savunmak için her şeyimi veririm, doğru veya yanlış. Bazen çizmeyi aştığım oluyor, ama bunu kötü niyetle yapmıyorum" dedi.
İspanya Milli Takımı'nda oynayıp oynamayacağı konusunda ise Diego Costa, ne teknik direktör Del Bosque’nin ne de kendisinin bu yönde bir söz verdiğini, önümüzdeki günlerde bu konunun aydınlığa kavuşacağını söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)