BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTanju Özcan bu kez CHP'yi hedef aldı----

Tanju Özcan bu kez CHP'yi hedef aldı

Tanju Özcan bu kez CHP'yi hedef aldı
05 Ağustos 2021 - 19:43 www.finansgundem.com

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bu kez CHP'yi ve Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, "Benim partimin de bir politikası yok" açıklamasında bulundu

Sığınmacılara yönelik zam önerisi ve belediye meclisinde çay fırlatmasıyla gündemden düşmeyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu kez CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak "Benim partimin de bir politikası yok" açıklamasında bulundu.

Suriyeli sığınmacılara yönelik su ve katı atık ücretlerinde zam önerisiyle çok konuşulan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde belediye meclisi toplantısında çay atmasıyla da haberlere konu olan Özcan, bu kez partisini ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan söylemlerde bulundu.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRDİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan paylaştığı bir videoda "İktidarımızda Suriyeli misafirlerimizle helalleşip iki yılda memleketlerine uğurlayacağız." açıklamasını yapmıştı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise bu ifadelere cevap mahiyetinde açıklamalarda bulunarak Kılçdaroğlu'nu eleştirdi.

"BENİM PARTİMİN DE POLİTİKASI YOK"

Belediye meclis toplantısında sığınmacılara yönelik konuşan Özcan, "Benim partimin de bir politikası yok. Bizim genel başkan da çıkıyor '2 yıl içinde geri göndereceğiz' diyor. Nasıl göndereceksin altını doldurdun mu? Şu an da herhangi bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Bolu Belediyesi'nde yabancıların yararlandığı hizmetlere zam kararı

 

Bolu Belediye Başkanı Özcan hakkında soruşturma başlatıldı