BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTanju Özcan: Bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım----

Tanju Özcan: Bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım

Tanju Özcan: Bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım
07 Ağustos 2021 - 01:55 www.finansgundem.com

Hakkındaki kayyum atanması iddialarına cevap veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan "Ben milli iradenin tecellisiyim. Bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım" ifadelerini kullandı

Sığınmacılara yönelik zam teklifi ve belediye meclisinde çay fırlatmasıyla günlerce konuşulan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medyada dönen kayyum iddialarına sert bir şekilde yanıt verdi.

"BANA KAYYUM ATAYACAK ADAMIN ALNINI KARIŞLARIM"

Kişisel hesabından yaptığı paylaşımda "Birileri Tanju Özcan'ı durdursun deyip belediyeye darbe çağrısı yapıyorlar. Bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım." diyen Özcan, konuşmasının videosunu da paylaştı.

"BENİ KİM DURDURACAK?"

Özcan, paylaştığı videosunda şu ifadeleri kullandı:"Kardeşim, bana nasıl kayyum atayacaksın sen? Vatansever olduğum için mi kayyum atayacaksın? 'Darbeci ABD' dediğim için mi kayyum atayacaksın? Beni kim durduracak? Kim? Onu söylüyorum. Ömrüm boyunca FETÖ'cülere karşı olduğum için mi, FETÖ'cüler bana hakaret ettiği için mi kayyum atayacaksın? PKK'nın ölüm listesine beni aldıkları için mi kayyum atayacaksın? Benim hangi terör örgütüyle ne bugün ne geçmişte kol kola yürümüşlüğüm var?"

"BEN MİLLİ İRADENİN TECELLİSİYİM"

ETİKETLER :