BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTanju Kaya Denizbank Yönetim Kurulu Üyeliği'ne atandı----

Tanju Kaya Denizbank Yönetim Kurulu Üyeliği'ne atandı

Tanju Kaya Denizbank Yönetim Kurulu Üyeliği'ne atandı
01 Nisan 2020 - 21:22 www.finansgundem.com

Denizbank'ta, Yönetim Kurulu Üyesi Timur Kozintsev'den boşalan koltuğa, bankada GMY görevini yürüten Tanju Kaya atandı

FINANSGUNDEM.COM

Denizbank üst yönetiminde yeni bir atama yapıldığı açıklandı. Banka tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamaya göre, görevinden istifa eden Yönetim Kurulu Üyesi Timur Kozintsev'in yerine ilk Genel Kurul'a kadar görev yapmak üzere, banka bünyesinde Yönetim Hizmetleri ve Yatırım Grubundan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Tanju Kaya'nın atanmasına karar verildi.

Açıklamada, Tanju Kaya'nın banka adına kendisine verilen müştereken B Grubu imza yetkisinin de müştereken A Grubu olarak değiştirilmesine karar verildiği, gerekli belgelerin BDDK'ya bildirimi ve diğer işlemler tamamlanana kadar Kaya'nın GMY görevine devam edeceği kaydedildi.

Tanju Kaya kimdir?

1964 doğumlu olan Tanju Kaya, 1985 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi alanında Lisans eğitimini tamamlamıştır. Kariyerine 1986 yılında Pamukbank'ta başlayan Tanju KAYA, sırası ile Türk Ekonomi Bankası, Marmara Bank ve Alternatif Bank'ta çalışmaya devam etmiştir. 1994-1997 yılları arasında Bank Ekspress'te Şube Müdürü olarak görev yapmıştır. 1997 yılında DenizBank A.Ş.’de Ankara Şube Müdürü olarak görevine başlayan Tanju KAYA, 2002-2003 yılları arasında İç Anadolu Bölge Müdürlüğü’nde Bölge Müdürlüğü görevine devam etmiş, 2003-2016 yılları arasında DenizBank A.Ş.’de Yönetim Hizmetleri Grubu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini yürütmüştür. Haziran 2016’dan itibaren DenizBank A.Ş.’de Yönetim Hizmetleri ve Yatırım Grubu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)