BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTaner Yıldız'dan özel sektör vurgusu----

Taner Yıldız'dan özel sektör vurgusu

Taner Yıldız'dan özel sektör vurgusu
03 Aralık 2013 - 22:23 www.finansgundem.com

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız EPDK'nın 12. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kokteylde özel sektör için önemli açıklamalarda bulundu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Özel sektörün ne hali varsa görsün diyemeyiz. Çünkü özel sektör sistemin çok önemli bir parçası haline geldi" dedi.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) 12. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kokteyle Bakan Yıldız, EPDK Başkanı Hasan Köktaş, TBMM Bilim, Sanayi, Teknoloji ve Enerji, Tabii Kaynaklar Komisyonu Başkanı Nihat Zeybekçi, kamu ve özel sektör kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Yıldız, burada yaptığı konuşmada, EPDK ve çalışanlarının Türkiye'nin dönüşüm ve değişiminde enerji sektörünün yeniden yapılandırılmasıyla alakalı çok ciddi katkılarda bulunduğunu ve bunun devam ettiğini söyledi.
Bugüne kadar yapılanların çok değerli olduğunu dile getiren Yıldız, bundan sonra yapılacakların da bugüne kadar yapılanlar kadar değerli olacağını ifade etti.
Özel sektöre devretmeye çalıştıkları bütün kaynaklar dolayısıyla özel sektörün sağlığını düşünmek zorunda olduklarını belirten Yıldız, "Özel sektörün ne hali varsa görsün diyemeyiz. Çünkü özel sektör sistemin çok önemli bir parçası haline geldi" diye konuştu.
Çıkartılan mevzuat ve yönetmeliklerin, denetlemelerin, sistemin daha iyi oturmasını sağlayacağını vurgulayan Yıldız, bakanlık olarak, bağlı, ilgili, ilişkili kurumlarla sektörün daha iyi yapılanmasına katkıda bulunacaklarını kaydetti.
Hasan Köktaş da 12 yılı geride bırakmanın mutluluğunu ve gururunu paylaştıklarını söyledi.
Bu sürede yapılamaz denilen birçok işi hayata geçirdiklerini anlatan Köktaş, büyük bir mutlulukla sürdürdüğü başkanlık görevinin önümüzdeki günlerde sona ereceğini belirtti. Köktaş, görev süresince birlikte çalıştığı ve yakalanan ortak başarıya katkı veren herkese teşekkür etti.
Daha sonra Bakan Yıldız, Nihat Zeybekçi, Hasan Köktaş ve bazı milletvekilleri kuruluş yıl dönümü pastasını kesti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)