BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTaner Özarslan’dan danışmanlık şirketi----

Taner Özarslan’dan danışmanlık şirketi

Taner Özarslan’dan danışmanlık şirketi
06 Eylül 2017 - 16:08 www.finansgundem.com

Sermaye Piyasalarında 26 yıl ter akıttıktan sonra çalışma hayatına yeni bir yön verme kararı alan usta isim Özarslan kendi danışmanlık şirketi Sparta & Co’yu kurdu

FINANSGUNDEM.COM

Sermaye Piyasalarında uzun yıllar dökülen terin ve kazanılan mesleki deneyimlerin ardından kendi kanatlarıyla uçmaya başlayanlar kervanına Taner Özarslan da katıldı.

SPARTA&CO'YU KURDU

Sektörün ünlü ismi Özarslan, kurucusu olduğu ve Varlık Yönetimi Direktörü olarak görev yaptığı Gedik Private ile yollarını ayırarak kendi yol haritasını çizme kararı aldı. Çalışma hayatındaki çıtayı yükselten Taner Özarslan, Sparta&Co adıyla bir danışmanlık şirketi kurdu.

26 YILIN TECRÜBESİ

Taner Özarslan’ın, finans dünyasına ‘özel danışman’ olarak hizmet verirken 26 yıllık profesyonel kazanımlarını aktaracağı Sparta Danışmanlık, kurumsal finansman, stratejik planlama ve algoritmek trade konularında faaliyet gösterecek.

TANER ÖZARSLAN HAKKINDA

1971 yılında İstanbul'da doğdu. Lise öğrenimini Kadıköy Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu. İş yaşamına 1991 yılında Akdeniz Menkul Kıymetler'de analist olarak başlayan Taner Özarslan, Pasifik Menkul Kıymetler'de çalıştı.1995 yılında Pamukbank Menkul Kıymetler Merkezi'ne portföy yöneticisi olarak transfer olan Özarslan, 1998 yılında Pamuk Yatırım Kurumsal Finansman ve Araştırma Müdürlüğü'ne ve 1999 yılında Pamukbank Yatırım Fonları Müdürlüğü'ne yükseldi. 2005 yılına kadar bu görevlerini sürdürdü. 2007'den itibaren Tekstil Yatırım Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı yapan Özarslan, 2011 sonrasında Gedik Yatırım Genel Müdür Yardımcısı olarak iş hayatına devam etti. Özarslan, daha sonra kurucusu olduğu Gedik Private’te Varlık Yönetim Direktörlüğü görevini üstlendi.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)