BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTampon bölgedeki IŞİD’liyi ABD kabul etti----

Tampon bölgedeki IŞİD’liyi ABD kabul etti

Tampon bölgedeki IŞİD’liyi ABD kabul etti
14 Kasım 2019 - 13:04 www.finansgundem.com

Türkiye tarafından sınır dışı edilen ve günlerdir Türkiye ile Yunanistan arasındaki tampon bölgede kalan ABD vatandaşı IŞİD'li terörist ülkesine gönderilecek.

Türkiye tarafından sınır dışı edilen ancak Yunanistan’ın da kabul etmediği ABD vatandaşı IŞİD’li terörist günlerdir sınırdaki tampon bölgede yaşamını sürdürüyor. Akıbeti merak konusu olan IŞİD’li teröristle ilgili bir açıklama yapan İçişleri Bakanlığı teröristin ABD tarafından ülkeye kabul edileceği ve seyahat belgesi düzenleneceğinin taahhüt edilmesi üzerine ABD'ye gönderilmek üzere gerekli işlemler başlatıldığını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada “Yabancı Terörist Savaşçı olan ve hakkında sınırdışı kararı alınan, 11.11.2019 tarihinde isteği üzerine 3'üncü ülke olarak Yunanistan’a sınır dışı edilen ancak Yunanistan’ın kabul etmemesi üzerine ara bölgede kalan Amerika Birleşik Devleti uyruklu Yabancı Terörist Savaşçı (YTS) ile ilgili olarak; ABD tarafından ülkeye kabul edileceği ve seyahat belgesi düzenleneceğinin taahhüt edilmesi üzerine ABD'ye gönderilmek üzere gerekli işlemler başlatılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)