BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTampon bölge gündemde değil----

Tampon bölge gündemde değil

Tampon bölge gündemde değil
09 Ekim 2014 - 12:14 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Türkiye'nin tampon bölge kurulması isteğinin incelenmesi gerektiğini ve gündemde olmadığını söyledi

ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Türkiye’nin dile getirdiği Suriye’de güvenli bir tampon bölge kurulması konusunun incelenmesi gereken bir fikir olduğunu söylerken, ABD Savunma Bakanlığı Pentagon Türkiye’nin önerisinin gündemde olmadığını açıkladı.

Pentagon Sözcüsü Tuğamiral John Kirby düzenlediği basın toplantısında, Türkiye’nin tampon bölge önerisiyle ilgili bir soru üzerine “Bu yeni bir konu değil. Askeri bir seçenek olarak masada böyle bir şey yok. Süren müzakerelerde de böyle bir konu gündemde yok” dedi.

ABD Dışişleri Bakanı Jonh Kerry, İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond birlikle Washington’da düzenlediği ortak basın toplantısında bir soru üzerine, Suriye’deki tampon bölge uygulaması fikrinin uzun süredir müzakere edilen bir konu olduğunu belirterek bu önerinin incelenmesi gerektiğini söylemişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)