BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTamam kampanyası muhafazakârları kenetledi----

Tamam kampanyası muhafazakârları kenetledi

Tamam kampanyası muhafazakârları kenetledi
10 Mayıs 2018 - 03:46 www.finansgundem.com

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, AK Parti'deki milletvekili aday belirleme çalışmaları ve seçim bildirgesi hazırlıklarıyla ilgili bilgileri paylaştı. İşte Selvi'nin o yazısı:

Erken seçim kararının alınmasıyla birlikte partilerde olağanüstü bir hareketlilik yaşanıyor. AK Parti’de temayül yoklamaları yapıldı, Genel Başkan Yardımcılarının başkanlığındaki komisyonlar aday adaylarıyla mülakatları gerçekleştirdi.

Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı, Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ve Seçim İşleri Başkanı Ahmet Sorgun, Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş’ın da içinde yer alacağı bir heyet, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a sunulacak raporu hazırlayacak. Erdoğan, hafta başından itibaren her ilin milletvekili sayısının üç katına indirilen aday adayları üzerinde değerlendirmelerde bulunacak.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)