BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTam kapanmada kreşlerin durumu belli oldu----

Tam kapanmada kreşlerin durumu belli oldu

Tam kapanmada kreşlerin durumu belli oldu
29 Nisan 2021 - 14:34 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeye göre, tam kapanma döneminde sağlık tesislerinde bulunan kreşler, tedbirlere dikkat edilerek açık tutulacak.

Sağlık Bakanlığı, Kovid-19 kapsamında kamu çalışanlara yönelik önlemlere ilişkin illere yazı gönderdi. Yazıya göre, sağlık tesislerinde bulunan kreşler açık olacak.

Kreş bulunmayan veya kreş imkanı yetersiz olan yerler ile bakıcısı olmayan sağlık çalışanları için 3 ayrı öneri sunuldu. Buna göre; çalışan eşlerinin her ikisinin de Sağlık Bakanlığı bünyesinde personel olması halinde, okul öncesi ve ilköğretimde çocuğu bulunanların çalışma saatlerinin aynı döneme denk gelmeyecek şekilde düzenlenecek.

Her ikisi de çalışan çocuklu eşlerin aynı anda nöbete getirilmemesi ve bu süreçte yıllık izin kullanmak isteyen personele kolaylık sağlanmasına gayret edilecek.

Bakanlık, illerden ihtiyaç halinde bu konular ve sağlık çocuklarına hizmet veren bakıcıların muafiyetleri için il hıfzıssıhha kurullarına karar almak için teklifte bulunmasını da istedi.

İçişleri'nden 'Görev Belgesi Düzenleme' genelgesi

 

Tam kapanmada nereler açık nereler kapalı olacak?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)