BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTaliban'dan sakal tıraşı yasağı açıklaması----

Taliban'dan sakal tıraşı yasağı açıklaması

Taliban'dan sakal tıraşı yasağı açıklaması
28 Eylül 2021 - 05:23 www.finansgundem.com

Taliban, Afganistan’ın bazı bölgelerinde uygulamaya konan sakal tıraşı yasağı ile kadınlara akıllı telefon yasağının örgütün resmi politikası olmadığı belirtildi.

Afganistan geçici hükümetin Kültür ve Enformasyon Bakanlığı’nın Kültür Komisyonu üyesi İnamolla Samangani, Afganistan’ın bazı bölgelerinde uygulamaya konan sakal tıraşı yasağı ile kadınlara akıllı telefon yasağının Taliban’ın resmi politikası olmadığını açıkladı.

Samangani, “Sosyal medyada ortaya çıkan her şey bakanlıktan kaynaklanmıyor” ifadesini kullandı.

Daha önce Afganistan'ın Helmand eyaletinde, berberlerin sakal tıraşı yapmaları ve dükkanlarında müzik çalmaları yasaklandığı bildirilmişti.

Taliban askerlerine selfie uyarısı!

Taliban yönetimi sakal kesimini yasakladı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.28 Eylül 2021 11:18

    PEYGAMBERİMİZİN EŞİ AİŞE ANNEMİZDEN RİVAYET HADİSLERE GÖRE PEYGAMBERİMİZ SAÇLARI CÜMME ŞEKLİNDE OMUZLARINA DEYİYORDU) )(VAFRE SEKLİNİN BIRAZ AŞAĞISINDA (KULAK YMUSAKLIĞINI AZ GEÇİYORDU) YANİ LİMME ŞEKLİNDE SAÇLARI KULAK YUMUŞAKLIGINI ADETA DÖVER GİBİYDİ-ENES BİN MALIK'TEN RİVAYET SAÇLARI KULAKLARININ YARISINA KADAR GELIYORDU SADECE UMRE, VEDA HACCI GİBİ OZEL ZAMANDA SAÇLARINI KAZITMIŞ-SAKALINDAN DA HER GÜN BİR TUTAM KESTİĞİNE DAİŔ RİVAYET DE VAR BERBERLERİ OLDUĞUNA DAİR DE RİVAYETLER VAR