BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTalat Atilla CHP'ye dava açıyor----

Talat Atilla CHP'ye dava açıyor

Talat Atilla CHP'ye dava açıyor
11 Aralık 2019 - 22:20 www.finansgundem.com

Erdoğan ile CHP'li bir ismin Beştepe'de görüştüğü haberiyle gündeme gelen Talat Atilla, kaynağını açıklamayacağını yineledi ve CHP'yi de mahkemeye vereceğini söyledi.

'Saray'a giden CHP'li iddiasıyla gündeme gelen gazeteci Talat Atilla, CNN TÜRK canlı yayınında, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı.

Atilla, ismini açıklamadığı kaynağından aldığı bilgilerle, Muharrem İnce’nin Beştepe’ye giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanlığı konusunda görüştüğünü ileri sürmüştü.

Kaynağının bir CHP’li olduğunu söyleyen ancak ismini açıklamayacağını ifade eden Talat Atilla, Ahmet Hakan’ın sunduğu canlı yayın programına konuk oldu.

“CHP’DE AKTİF BİR İSİM”

Katıldığı bu programda da kaynağının adını vermeyen Atilla, sadece bu kişinin CHP’de görevde olan bir milletvekili olduğunu söylemekle yetindi. Atilla, “Böyle bir tartışmanın öznesi olmaktan üzgünüm. Kılıçdaroğlu halen ‘Hiçbir CHP’li çıkmamıştır’ demedi. Muharrem İnce, ‘CHP’nin içinde çete var’ dedi. Ona çeteyi açıkla diyemeyenler bana kaynağını açıkla diyor. ‘Kaynağımı Derimiz yüzseniz söylemeyeceğim’ dedim. Türk medyası bu olayla kendi ayağına sıkmıştır. Bir şey oldu mu artık hemen ‘Kaynağını açıkla’ diyecekler” ifadelerini kullandı.

“ÖZTRAK ÖZÜR DİLEMEDİ”

CHP’li Faik Öztrak’a da eleştirilerde bulunan Atilla, “Üst üste gelişmeler yaşandı. CHP’nin Sözcüsü Faik Öztrak beni kumpasın bir unsuru olarak gösterdi. Ben bir milletvekili arkadaşımdan rica ettim. ‘Bu bir haksızlıktır. Bu sözünden dolayı özür dilesin’ dedim. Benim hayatım boyunca gazeteciliğim dışında bir eylemim olmadı. Ancak Öztrak özür dilemedi. Bu nedenle CHP’yi mahkemeye  vereceğim” dedi.

“UZATMANIN BİR ANLAMI YOK”

Erdoğan ve İnce’nin yaptığı açıklamaları hatırlatan Atilla, “Yaklaşık 10 gündür benimle ilgili bir kampanya var. Yüz binlerce tweet atıldı. ‘Kim bu Talat Atilla’ diye. Ben çocukluğunda ‘Hava karardı oğlum eve gel’ diyen neslin çocuğum. Ben hayatım boyunca mesleğim dışında hiçbir işle uğraşmadım. Sayın Cumhurbaşkanı ve Muharrem İnce bir açıklama yaptı. Bana habere kaynaklık eden CHP’linin verdiği bilgi 01.30’da görüşme olduğuna dair. Sayın Cumhurbaşkanı yalanlayınca bu tartışmayı uzatmanın bir anlamı yoktur” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)