BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTaksim'de yılbaşı coşkusu----

Taksim'de yılbaşı coşkusu

Taksim'de yılbaşı coşkusu
31 Aralık 2014 - 20:21 www.finansgundem.com

Yılbaşı kutlamalarının İstanbul'daki adresi Taksim'de eğlence başladı. Çok sayıda kişi yılbaşını kutlamak için Taksim'e geldi.

Beyoğlu Eğlence Yerleri Derneği (BEYDER) tarafından Taksim Meydanı'na yerleştirilen nostaljik tramvay kutlamalar için sahneye dönüştürüldü. Tramvay üzerindeki sahnede verilen konser vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Müziğin ritmine kapılan İstanbullular, bir yandan dans etti, diğer yandan fotoğraf çektirdi.

POLİS'TEN YOĞUN ÖNLEM
Taksim Meydanı'nda polis yılbaşı alarmına geçti. Meydan girişinde çok sayıda polis hazır bekletilirken, Gezi Parkı girişine de TOMA yerleştirildi.

Yeni yıla saatler kala Taksim Meydanı'nda yılbaşı önlemleri başladı. Gezi Parkı girişine çok sayıda çevik kuvvet otobüsü ve TOMA yerleştirildi. Polis araçlarının etrafı bariyerlerle kapatıldı.

Öte yandan bir itfaiye aracı da tedbir amaçlı bekletiliyor. Atatürk Anıtı önünde güven timleri görev dağılımı yapmak üzere toplanırken, Taksim Meydanı girişinde çok sayıda polis hazır bekletiliyor.

Taksim’de sahneye dönüştürülen nostaljik tramvayda verilen konser vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

İstanbul’daki yılbaşı kutlamalarının adresi Taksim’de eğlence başladı. Çok sayıda kişi yılbaşını kutlamak için Taksim’e geldi. Beyoğlu Eğlence Yerleri Derneği (BEYDER) tarafından Taksim Meydanı’na yerleştirilen nostaljik tramvay kutlamalar için sahneye dönüştürüldü. Tramvay üzerindeki sahnede verilen konser vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Müziğin ritmine kapılan İstanbullular, bir yandan dans etti, diğer yandan fotoğraf çektirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)