BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTaksim'de 5 kişiye gözaltı----

Taksim'de 5 kişiye gözaltı

Taksim'de 5 kişiye gözaltı
01 Mayıs 2015 - 22:52 www.finansgundem.com

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nin yaya geçişine açılmasından kısa süre sonra 5 kişi slogan atıp, pankart açtı. Polis 5 kişiyi gözaltına aldı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla araç trafiğine kapatılan ve geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Taksim'de hayat normale döndü.

Cumhuriyet Anıtı çevresi ile Taksim Meydanı'na çıkan cadde ve sokaklardaki bariyerler, 20.30 sularında görevliler tarafından toplanmaya başlandı. Beyoğlu Belediyesi'ne bağlı temizlik görevlileri de İstiklal Caddesi ve meydanda çevre temizliği yaptı. 

İl dışından gelen polisler, kendilerine tahsis edilen İETT otobüslerine binerek Taksim'den ayrılmaya başladı. Cumhuriyet Caddesi Alt Geçidi ile Sıraselviler Caddesi araç trafiğine açıldı. Geçici olarak durdurulan Hacıosman-Yenikapı metro seferleri de normale döndü.

Gün içinde kapalı olan restoran, mağaza ve kafelerin, Taksim'de hayatın normale dönmesi üzerine kepenklerini açarak hizmet vermeye başladığı gözlendi.

Öte yandan, sabah saatlerinden itibaren park halinde bekleyen TOMA, ambulans ve itfaiye araçlarının bir bölümünün meydandan ayrıldığı görüldü.

Polisin Cumhuriyet Anıtı etrafında güvenlik önlemleri devam ediyor. 

MİS SOKAK'TA GERGİNLİK
Bu arada, saat 19.00 sularında İstiklal Caddesi'ne çıkan Mis Sokak'ta polisler ve bir grup arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Polisler, sokağı kapatan çelik bariyerleri kaldırırken, TOMA yardımıyla grubu, sokağın Tarlabaşı kısmına kadar götürdü.

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nin yaya geçişine açılmasından kısa süre sonra 5 kişi slogan atıp, pankart açtı. Polis, pankartı toplarken 2'si kadın 5 kişiyi gözaltına aldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)