BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTaksim toplantısı sona erdi----

Taksim toplantısı sona erdi

Taksim toplantısı sona erdi
20 Nisan 2015 - 19:38 www.finansgundem.com

DİSK, KESK ve TMMOB'den oluşan heyet kutlamaların Taksim'de yapılması için bugün İstanbul Valisi Vasip Şahin'le görüştü.

Her yıl büyük tartışmalara yol açan Taksim'de 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili bugün önemli bir ziyaret gerçekleşti. DİSK, KESK, TMMOB ve TTB'nin oluşturduğu heyet, saat 17.00'da İstanbul Valisi Vasip Şahin'le bir araya gelip 1 Mayıs'ın Taksim'de kutlanması taleplerini iletti. 

"BU KONUDA TAVRIMIZ NETTİR"
İstanbul Valisi Vasip Şahin 1 Mayıs'ın Taksim'de kutlanıp kutlanmayacağına açıklık getirdi. Vali Şahin'in yaptığı açıklama şöyle: "Bu konuda tavrımız nettir. Taksim Meydanı gösterilere kapalıdır" şeklinde konuştu.

'TAKSİM'DE KUTLAMAK İSTİYORUZ'
4 birlik daha önce 1 Mayıs'la ilgili ortak açıklama yapmıştı. DİSK Genel Başkanı Kani Beko, KESK Eş Genel Başkanı Lami Özgen, TMMOB Başkanı Mehmet Soğancı ve TTB Merkez Konseyi Üyesi  Hüseyin Demirdizen’in katıldığı basın toplantısıyla kamuoyuna duyurulan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

İstanbul’da 1 Mayıs’ı Taksim’de, işçilerin yaşamını yitirdiği 1 Mayıs alanımızda kutlamak istiyoruz. Ve çocuklarımızla, karanfillerimizle, türkülerimizle gideceğimiz 1 Mayıs Alanı’yla ilgili söz hakkımıza saygı duyulmasını istiyoruz...
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)