BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTaksim gözaltılarında flaş gelişme----

Taksim gözaltılarında flaş gelişme

Taksim gözaltılarında flaş gelişme
08 Temmuz 2013 - 19:51 www.finansgundem.com

Taksim'de Cumartesi günü çıkan olaylar sebebiyle gözaltına alınanlarla ilgili flaş gelişme...

Taksim'de cumartesi akşamı yapılan Gezi Parkı eylemi sırasında çıkan olaylarda gözaltına alınan 59 kişiden 8'si, tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi. 51 kişi ise serbest bırakıldı.
Taksim Dayanışması geçtiğimiz cumartesi günü saat 19.00'da Gezi Parkı'na girmek için çağrıda bulunmuş, bunun üzerine Taksim'de izinsiz olarak toplanan eylemcilere polis müdahale etmişti. Müdahaleler sırasında gözaltına alınan 59 kişi, emniyetteki sorgularının ardından sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilmişti. Savcılıkta sorgulanan 59 kişiden 8'i tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edilirken, 51 kişi ise serbest bırakıldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yazık08 Temmuz 2013 21:09

    yazıklar olsun sizlere halkı halka kırdırmayı başardınız. bu ülkede ne adalet , ne hoş görü nede insanlık bıraktınız. bu olayların sorumluları meclis çatışınsa yaşayan 550 kişilik milletvekilleri sorumludur.