BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTakeda Türkiye’ye yeni finans direktörü ----

Takeda Türkiye’ye yeni finans direktörü

Takeda Türkiye’ye yeni finans direktörü
27 Ağustos 2018 - 13:31 www.finansgundem.com

Takeda Türkiye’nin finans direktörü İzak Baron oldu.

Japon ilaç şirketi Takeda’nın Türkiye operasyonunda yeni bir atama gerçekleşti.Şirketin finansal süreçlerini daha güçlü ve efektif bir yapıya kavuşturmak amacıyla, Türkiye ilaç sektöründe 25 yıllık deneyime sahip olan İzak Baron Takeda Türkiye Finans Direktörlüğü görevine getirildi. 

İzak Baron, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden 1982 yılında mezun oldu. Farklı sektörlerde kendini geliştirmesinin ardından son 25 yıldır kariyerini Eli Lilly, Wyeth, Lundbeck, Amgen İlaç gibi uluslararası firmalarda sürdürdü. Eylül 2017’den bu yana Takeda Türkiye’de Finans Danışmanı olarak görev yapan Baron, finansal süreçlerin optimizasyonu, denetim süreçlerinin etkin yönetilmesi gibi konularda çalışmalar yaptı. 

İzak Baron Ağustos 2018 itibari ile, Takeda Türkiye’nin daha güçlü bir finansal yapıya kavuşmasını ve süreçlerin basitleştirilerek verimliliğin artırılmasını sağlamak üzere Finans Direktörlüğü görevini sürdürecektir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)