BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTakasbank Genel Müdürü Mahmut Kayacık görevinden ayrıldı----

Takasbank Genel Müdürü Mahmut Kayacık görevinden ayrıldı

Takasbank Genel Müdürü Mahmut Kayacık görevinden ayrıldı
19 Nisan 2019 - 20:31 www.finansgundem.com

Takasbank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Kayacık görevinden ayrıldı

FINANSGUNDEM.COM

Takasbank üst yönetiminde önemli bir ayrılık yaşandı. Takasbank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Kayacık'ın görevinden ayrıldığı öğrenildi.

Mahmut Kayacık kimdir?

1976 Muğla-Köyceğiz doğumlu olan Mahmut Kayacık, lise eğitimini dereceyle 1994 yılında Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, lisans eğitimini ise 1999 yılında Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamlamıştır. Lisansüstü eğitimini 2002 yılında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Uluslararası İktisat alanında “Opsiyon Piyasası ve Opsiyon Piyasasının Hedging Amaçlı Kullanımı” başlıklı teziyle tamamlayan Mahmut Kayacık halen Medipol Üniversitesi Bankacılık ve Finans Anabilim dalında doktora çalışmalarına devam etmektedir. 1999-2002 yılları arasında Taç Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nde Finansal Analist olarak sermaye piyasalarında çalışma hayatına başlayan, 2003 yılından itibaren Yıldız Holding A.Ş. bünyesinde sermaye piyasalarına yönelik faaliyetlerini sürdüren ve Fon-Portföy Yönetimi ile Kurumsal Finansman alanlarında çalışan Mahmut Kayacık önemli ve büyük halka arz, birleşme ve satın alma işlemlerine liderlik etmiştir. 2012-2013 yıllarında INSEAD bünyesinde Üst Düzey Yöneticilik Sertifika Programını başarıyla tamamlamış ve akabinde gayrimenkul yatırım ortaklığı ve çeşitli işletmecilik şirketlerinde Koordinatör ve Genel Müdür olarak çalışmalarını sürdürmüştür. Mahmut Kayacık Türkiye'nin pamuk üzerine ilk lisanlı deposu olan Ege Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.'de (ELİDAŞ) Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Kayacık, 2016 yılı Nisan ayında Takasbank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmişti.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)