BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTaison derbisi!----

Taison derbisi!

Taison derbisi!
06 Mayıs 2017 - 08:14 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, Shakthar Donetsk'in yıldız ismini transfer etmek isterken, Beşiktaş'ın da bu futbolcu için ciddi girişimi bulunuyor.

Sarı-lacivertliler, Ukrayna ekibiyle sözleşmesi aralık ayında sona erecek Sambacı’yı alıp, Jeremain Lens ile birlikte kanat sorununu çözmek istiyor. Beşiktaş da Brezilyalı futbolcuyu bonservissiz almak isterken görüşmelerini sürdürüyor. Shakhtar Yönetimi fiyat artırırsa ısrar etmeyecek.

Ligde yarın karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ve Beşiktaş transferde de Brezilyalı futbolcu Taison’u kadrosunu katmak için mücadele veriyor.Shakhtar Donetsk forması giyen futbolcuyu Fenerbahçe devre arası transfer etmek istemiş ancak yüksek bonservis bedeli sebebiyle bunu gerçekleştirememişti. Orta sahanın sol kanadı başta olmak üzere forvet arkası ve sağ kanatta da oynayabilen futbolcunun sözleşmesi Aralık ayında bitiyor.



Kanatlar uçacak

Sarı-lacivertliler bu durumu kullanarak bonservis bedelinde indirim sağlamayı amaçlıyor. Fenerbahçe Yönetimi bu transferi bitirebilmek için yoğun bir mesai harcarken olumlu geri dönüş sağlandı. Taison’un, transferi halinde yeni sezonda takımın en önemli parçalarından biri olması planlanıyor. Ayrıca Lens’in de kiralanmasıyla birlikte orta sahanın sağ ve sol kanadı çok daha etkili hale gelecek. Lens’in üzerindeki hücum yükü azalacak.Brezilyalı futbolcu için Fenerbahçe ile rekabete giren siyah-beyazlı yönetim de, bu futbolcuyu bonservissiz almaya çalışacak.

Taison’u renklerine katmaya çaba sarfeden Beşiktaş Yönetimi, fiyatın artması halinde, Taison için Fenerbahçe ile inatlaşmayacak. Taison için Fenerbahçe ve Beşiktaş dışında İtalya’dan birkaç kulübün de teklif yaptığı öğrenildi. (Senad Ok/Milliyet)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)