BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTaciz haberi kalp spazmı geçirtti----

Taciz haberi kalp spazmı geçirtti

Taciz haberi kalp spazmı geçirtti
15 Ağustos 2013 - 19:08 www.finansgundem.com

Lüks yatta kadın aşçıya taciz olayını duyan eski Merkez Bankası Başkanı haberin etkisiyle ölümün kıyısından döndü...

Lüks yatta kadın aşçıya taciz olayının duyulmasının ardından, yatta tatil yapan Mısır Merkez Bankası eski Başkanı Tahir S. Helmy'nin kalp spazmı geçirdiği ortaya çıktı.
Kaptanı olduğu lüks yatın kadın aşçısı Ö.Ü.'ye (35) Yunanistan 'da demirlediklerinde tacizde bulunup, dövdüğü iddia edilen V.E.'nin (39) işine, olaydan hemen sonra son verildiği ortaya çıktı. Mısır Merkez Bankası eski Başkanı Tahir S. Helmy'nin, tatil yaptığı teknedeki olayın duyulmasının ardından, gittiği Fransa 'da yaşananlarla bir ilgisi olmasa da üzüntüsünden kalp spazmı geçirip, hastaneye kaldırıldığı belirtildi.
Mısır Merkez Başkası eski Başkanı Tahir S. Helmy'nin, yakınlarıyla tatil yapmak için temmuz ayı ortalarında Marmaris'ten kiraladığı İngiliz bayraklı 'Fresca' adlı lüks yat, 4 Ağustos'ta Yunanistan'a demirledi. Mısırlı eski bürokrat ve ailesi, 3 gün Atina'da kalacağı için, Teknenin Türk kaptanı V.E. ve aşçı Ö.Ü. dışındaki 6 mürettebat karaya çıktı. Türk kaptan V.E., iddiaya göre aynı gün saat 01.00 sıralarında, 1 çocuk annesi, Bodrumlu aşçı Ö.Ü.'nün kamarasına girip, birlikte olma teklifinde bulundu. Teklifini kabul etmediği V.E.'nin kendisini dövüp, cinsel tacizde bulunduğunu ileri süren Ö.Ü., Yunan polisi tarafından yattan alınıp bir otele yerleştirildi. Ö.Ü., geçen çarşamba günü geldiği Bodrum'da avukatı Nazlı Aydoğan Kaplan ile savcılğa suç duyurusunda bulundu.
'KAPTANIN İŞİNE HEMEN SON VERDİK'
Radikal'in haberine göre; bu gelişmenin ardından taciz olayının yaşandığı ileri sürülen yatın Türkiye'deki temsilcisi Utku Marine Limited Şirketi yöneticisi Nazmi Topçuoğlu, açıkmalarda bulundu. Olayın duyulmasının ardından bizzat Atina'ya gidip, Ö.Ü'ye gereken her türlü yardımı yapıp, Yunan polisine ifade vermesini sağladıklarını anlatan Topçuoğlu şöyle dedi:
"Ancak, yatta tatil yapan Mısırlı bürokrat Helmy'nin olaylarla hiçbir ilgisi yok, buna rağmen kendisinin adının geçmesi nedeniyle, bulunduğu Fransa'da kalp spazmı geçirerek hastaneye kaldırıldı. Şirket olarak bu konularda çok hassas ve duyarlıyız. Yatın kaptanı V.E.'nin olayın hemen ardından işine son verdik. Uçakla Türkiye'ye dönmesini sağladık. Bu tür olaylar ayrıca Türk denizciliğine ve yat turizmine büyük zarar veriyor. Kimse bu olayların olmasına izin vermez, ancak yine de her iki taraf ve biz şirket olarak hukuki işlemleri başlatmış durumdayız. En önemli isteğimiz bu olayların yat turizmine daha fazla zarar vermemesi."
Marmaris'te olduğu öğrenilen kaptan V.E.'nin bu hafta içerisinde Bodrum'a gelerek ifade vermesi bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)