BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSydney'de Kovid-19 yasakları 1 ay uzatıldı!----

Sydney'de Kovid-19 yasakları 1 ay uzatıldı!

Sydney'de Kovid-19 yasakları 1 ay uzatıldı!
28 Temmuz 2021 - 10:12 www.finansgundem.com

Yeni tip korona virüsün (Kovid-19) Delta varyantının etkisindeki Avustralya’nın en büyük kenti Sydney’de bir kişi daha hayatını kaybederken, yürürlükteki tam kapanmanın 28 Ağustos’a kadar uzatıldığı açıklandı.

Yeni Güney Galler Eyalet Başbakanı Gladys Berejiklian, eyaletin başkenti Sydney’de düzenlediği basın toplantısında, son 24 saatteki can kaybı, vaka sayıları ve tam kapanmanın uzatılmasına yönelik alınan kararlarla ilgili açıklamada bulundu. 

Avustralya’da Delta varyantının en fazla etkili olduğu kentte bir kişinin hayatını daha kaybetmesi ve 177 yeni vakanın kaydedilmesi üzerine 30 Temmuz’a kadar yürürlükteki tam kapanmanın 4 hafta daha uzatılmasına karar verdiklerini dile getiren Başbakan Berejiklian, "Son birkaç gün içinde rakamların gidişatı göz önüne alındığında, yarın veya cuma karantinadan çıkmamızın mümkün olmayacağı oldukça açıktı." ifadelerini kullandı. 

Greater, Sydney dahil olmak üzere Central Coast, Blue Mountains, Wollongong ve Shellharbour gibi bölgelerin de dahil edildiği 28 Ağustos'a kadar yürürlükte kalacak tam kapanma kurallarına göre, belirlenen zorunlu hallerin dışında evden çıkılması yasaklamış durumda. 

Yaklaşık 5 milyon nüfuslu ülkenin en büyük kenti Sydney’de 5 haftadır tama kapanma uygulanıyordu. Sıkı tedbirlere rağmen vaka sayılarındaki artışın durdurulamadığı kentte, bugün yaşanan can kaybıyla birlikte Kovid-19 kaynaklı hayatını kaybedenlerin sayısı 67’ye

 
Ülkedeki 2 bin 437 aktif vakadan 49’u yoğun bakımda olmak üzere 207 kişinin hastanedeki tedavileri devam ediyor.

Ekvador'da 85 kişide Delta varyantı görüldü

 

Kuveyt, aşı olmayanların ülke dışına çıkmasını yasakladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)