BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSüveyş Kanalı'nda 65 kilometrelik kuyruk ----

Süveyş Kanalı'nda 65 kilometrelik kuyruk

Süveyş Kanalı'nda 65 kilometrelik kuyruk
28 Mart 2021 - 19:31 www.finansgundem.com

Ever Given adlı yük gemisinin karaya oturması nedeniyle trafiğe kapatılan Süveyş Kanalı'ndan geçmek için sıraya giren gemiler, kanalın güney girişine 65 kilometre mesafede görüntülendi.

Süveyş Kanalı'ndan geçmeyi bekleyen gemilerin oluşturduğu kuyruk, kanalın güney girişinden itibaren 65 kilometreye ulaştı.

Dün akşamki çalışmalar sonuç vermedi
Süveyş Kanalı'nda karaya oturarak deniz trafiğinin durmasına neden olan dev yük gemisini kurtarma çalışmaları dün akşam başarısızlıkla sonuçlandı.

Sputnik'e konuşan Süveyş Kanalı İdaresi'nden bir kaynak, gelgit sırasında romörkörler yardımıyla geminin hareket ettirilmesinin planlandığını ancak başarılı olunamadığını kaydetti. Kaynak, bir sonraki gelgitte gemiyi kurtarmak için yeniden çalışma yürütüleceğini açıkladı.

Süveyş Kanalı İdaresi Başkanı Usame Rabi, düzenlediği basın toplantısında, gemiyi saplandığı yerden kurtarmak için çalışan ekiplerin 26 Mart Cuma akşamı geminin motorlarından birini çalıştırmayı başardığını ancak kanalda yaşanan çekilme nedeniyle geminin ön kısmından daha çok toprak çıkarmak zorunda kaldıklarını söylemişti.

Süveyş Kanalı için 3 kurtarma planı yapıldı

 

Süveyş kanalı ne zaman açılacak?

 

Süveyş Kanalında oluşan çekilme kurtarma çalışmalarını aksattı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)