BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiSuudi yetkililerle görüşen Bakan Nebati'den açıklama----

Suudi yetkililerle görüşen Bakan Nebati'den açıklama

Suudi yetkililerle görüşen Bakan Nebati'den açıklama
23 Haziran 2022 - 00:50 www.finansgundem.com

Suudi Arabistan yetkilileriyle görüşen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati görüşmeye ilişkin, "İletişimin artırılması konusunda mutabık kaldık" ifadelerini kullandı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Suudi Arabistan heyeti ile yaptığı görüşmeyle ilgili olarak, "Verimli bir görüşme gerçekleştirerek somut ortaklılar için iletişimin artırılması konusunda mutabık kaldık." ifadesini kullandı.

Bakan Nebati, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Suudi Arabistan heyeti ile ikili ticari ilişkilerin kolaylaştırılması, sürdürülebilir gelişimi ve yatırım fırsatlarının değerlendirilmesi konularını ele aldıklarını belirtti.

Bakan Nebati, şu ifadeleri kullandı:

Ülkemize resmi ziyarette bulunan Suudi Arabistan heyetinin Ticaret ve Enformasyon Bakanı Sn. Majid Abdullah Al Qasabi ve Yatırım Bakanı Sn. Khalid Bin Abdulaziz Al Falih ile bir araya geldik.
Ülkelerimiz arasındaki ikili ticari ilişkilerin kolaylaştırılması, sürdürülebilir gelişimi ve yatırım fırsatlarının değerlendirilmesi hususlarında verimli bir görüşme gerçekleştirerek somut ortaklılar için iletişimin artırılması konusunda mutabık kaldık.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)