BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuudi Arabistan'dan acil toplantı çağrısı----

Suudi Arabistan'dan acil toplantı çağrısı

Suudi Arabistan'dan acil toplantı çağrısı
13 Kasım 2017 - 06:18 www.finansgundem.com

Suudi Arabistan'ın, Arap Birliği üyesi ülkelere İran için acil toplantı çağrısı yaptığı bildirildi

Suudi Arabistan'ın, İran'ın bölge ülkeleri üzerindeki müdahalelerini değerlendirmek üzere Arap Birliği üyesi ülkelere dışişleri bakanları düzeyinde acil toplantı yapılması çağrısında bulunduğu belirtildi.

Mısır haber ajansı MENA'nın Arap Birliği'nden bir yetkiliye dayandırdığı haberde, Suudi yönetiminin, Arap dışişleri bakanlarının gelecek pazar acil toplantı düzenlemesi çağrısı yaptığı kaydedildi.

Suudi Arabistan ile Arap Birliği'nden konuyla ilgili resmi açıklama yapılmadı.

Suudi Arabistan ile Körfez ülkeleri, İran'ı Irak, Lübnan, Yemen ve Suriye'yi istikrarsızlaştırmakla suçluyor. Bu bağlamda yaşanan son olay, Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri'nin, kurduğu hükümetin güvenoyu almasının üzerinden bir yıl geçmeden 4 Kasım'da, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da istifasını açıklaması oldu.

Hariri, istifa konuşmasında, "Hizbullah ve İran'ın bölgeyi istikrarsızlaştırdığını" belirterek, "kendisine suikast düzenlenebileceği endişesi taşıdığını" kaydetmişti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ13 Kasım 2017 08:16

    ROLÜNÜ İYİ OYNAYAN TERÖR DEVLETİ ORTADOGUYU KAN GÖLÜNE ÇEVİRİP SİLAH SATMAYA ÇALIŞIYOR KEŞKE BU HAYİN TERÖR DEVLETİNE KARŞI DİK DURABİLSEK AMA SÖZÜNÜ TUTUP SAVAŞIYORUZ.