BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkSuudi Arabistan'da yurt dışına para kaçıran çete çökertildi----

Suudi Arabistan'da yurt dışına para kaçıran çete çökertildi

Suudi Arabistan'da yurt dışına para kaçıran çete çökertildi
28 Ocak 2021 - 14:35 www.finansgundem.com

Bazı banka çalışanlarıının da karıştığı 11,6 milyar riyallik yolsuzluk soruşturmasında, Suudi Merkez Bankası'nın da işbirliğiyle yürütülen operasyon sonucu 32 kişi gözaltına alındı

Suudi Arabistan’da 11,6 milyar riyalin (3,1 milyar dolar) ülke dışına transferiyle ilgili yolsuzluk soruşturması kapsamında 32 kişi gözaltına alındı.

Suudi Arabistan Kontrol ve Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu (Nazaha), Suudi Merkez Bankası (SAMA) ile işbirliği içinde yürüttüğü soruşturmada, bazı banka çalışanlarının büyük miktarlarda nakit yatırma ve ülke dışına transfer etme karşılığında bir grup işadamından oluşan çeteden rüşvet aldığını açıkladı.

İŞ ADAMI, BANKACI, POLİS...

Bir bankaya 9,8 milyon riyal yatırmaya çalışan 5 kişi gözaltına alınırken, ayrıca 7 iş adamı, 12 banka çalışanı, 1 polis, 5 vatandaş ve 2 ülkede yaşayan yabancı uyruklu kişi de rüşvet, dolandırıcılık, kara para aklama ve yasadışı mali kazanç elde etmek için yetkileri suistimal etme suçlamasıyla gözaltına alındı.

Dünyanın 'en tehlikeli' hacker ağı Emotet çökertildi

FCA'dan bankalara: Şube kapatmayın!

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)