BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuudi Arabistan'da eğitim öğretime ara verildi----

Suudi Arabistan'da eğitim öğretime ara verildi

Suudi Arabistan'da eğitim öğretime ara verildi
12 Aralık 2022 - 12:40 www.finansgundem.com

Suudi Arabistan'da aşırı yağışların oluşturduğu sel nedeniyle eğitim öğretime ara verildi. Vatandaşlar aşırı yağışların getirebileceği olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılıyor.

Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde aşırı yağışların oluşturduğu sel nedeniyle eğitime ara verilirken, halka "yağışlar sona erene kadar dışarı çıkmamaları" uyarısında bulunuldu. Mekke Emirliği Kriz ve Afet Yönetim Merkezi yaptığı uyarılarda, "Güvenliğiniz için yağışlı hava durumu sona erene kadar evlerinizde kalmanızı ve su birikintilerinin oluştuğu bölgelerden uzak durmanızı talep ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

Aynı zamanda, ekiplerin yağmur sularından dolayı oluşan birikintilerin çekilmesi için çalışmaların sürdürüldüğü de ifade edildi.

Güvenlik için eğitime ara verildi

Öte yandan Eğitim Bakanlığına bağlı Mekke Eğitim Müdürlüğünün sosyal medya hesabından, Ulusal Meteoroloji Merkezinden alınan bilgilere istinaden öğrencilerin güvenliği için Mekke'de eğitime ara verildiğini açıkladı.

Açıklamada, eğitime bugün için uzaktan devam edileceği bilgisi paylaşıldı.

Suudi Arabistan'ın bazı kentleri son dönemde şiddetli yağışların neden olduğu sel felaketlerine sahne olmuştu. Son olarak Cidde'de 24 Kasım'da yaşanan sel felaketinde 2 kişi hayatını kaybetmiş, çok sayıda ev ve araç zarar görmüştü.

Antalya'daki sel hava ulaşımını da etkiledi

 

Batı Akdeniz'de kuvvetli fırtına uyarısı

 

Almanya'da kasırga paniği! Yıkıma sebep oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)