BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSuudi Arabistan’da Cüneyt Çakır tepkisi!----

Suudi Arabistan’da Cüneyt Çakır tepkisi!

Suudi Arabistan’da Cüneyt Çakır tepkisi!
30 Mart 2019 - 16:28 www.finansgundem.com

Suudi Arabistan Ligi'nde Al Hassr'ın evinde Al Hilal'i 3-2 mağlup ettiği maçı yöneten Cüneyt Çakır eleştirilerin hedefi haline geldi. Liderliği kaybeden Al Hilal cephesi Çakır'a tepki gösterdi.

Suudi Arabistan’da şampiyonluk yarışı veren Al Hassr ile Al Hilal’in karşı karşıya geldiği maçta düdük çalan FIFA korkartlı hakemimiz Cüneyt Çakır’a maçın ardından tepki yağdı.

Mücadelenin uzatma dakikalarında yedikleri golle 3-2 mağlup olan ve Al Hassr’a liderlik koltuğunu veren Al Hilal mağlubiyetten sonra Cüneyt Çakır’a yüklendi.

Mavi beyazlıların Sırp futbolcusu Milos Degenek verdiği röportajda maçı hakem yüzünden kaybettiklerini savunarak “Maçın hakemi bir çok kararında rakip takım lehine taraflıydı. Hakem iyi değildi, maçı kaybettik. Ligi kaybetmedik ama üç puan kaybettik” ifadelerini kullandı.

Takımın eski futbolcularından Zakaria Nasif de katıldığı bir TV programında maçı yorumlarken Cüneyt Çakır'ın yönetimini sert bir dille eleştirdi ve Çakır’ın adil olmadığını belirtti.

Cüneyt Çakır 5 golün atıldığı maçın 67.dakikasında Al Hilalli Mohammed Kanoo’yu kırmızı kartla oyun dışına göndermişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)