BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuudi Arabistan'a şok suçlama----

Suudi Arabistan'a şok suçlama

Suudi Arabistan'a şok suçlama
11 Haziran 2017 - 11:47 www.finansgundem.com

Katar'ın başkenti Doha merkezli Al Sharq gazetesinin haberinde, Suudi Arabistanlı yetkililer, Mekke'deki Mescid'i Haram'ı ziyaret etmek isteyen Katarlı kişilerin engellendiği iddia edildi.

El Cezire'nin de yer verdiği haberde Katar Ulusal İnsan Hakları Komisyonu'na Katarlı vatandaşlarca şikâyet dilekçeleri gönderildiği öne sürüldü.

Katar’daki Ulusal İnsan Hakları Komisyonu'na iletilen şikâyetler arasında, Mekke’de umre ziyaretini yapan Katar vatandaşlarının, Kabe’nin de içerisinde bulunduğu Mescid-i Haram’a girişine izin verilmediğine yönelik ifadeler yer aldığı öne sürüldü.

Ulusal İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Ali bin Damir el Merri olayı, dini ritüellerin yerine getirilmesine ilişkin insan hakları anlaşmalarınca güvence altına alınan hakların açık bir ihlali şeklinde yorumladı.

NORMALDE KONTROL YOK

İslam dinindeki hac ibadetinin yerine getirildiği yer olan Mescid-i Haram’a girişlerde, Suudi Arabistanlı yetkililerin milliyet ya da mezheplere özel bir uygulamasının normalde olmadığı biliniyor.

Katar basınının söz konusu iddialarına Suudi Arabistan cephesinden bir açıklama gelmedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)