BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuudi Arabistan Milli Takımı'ndan büyük saygısızlık----

Suudi Arabistan Milli Takımı'ndan büyük saygısızlık

Suudi Arabistan Milli Takımı'ndan büyük saygısızlık
08 Haziran 2017 - 19:50 www.finansgundem.com

Suudi Arabistanlı futbolcular Avustralya maçı öncesinde Londra saldırısında hayatını kaybedenleri anmak için yapılan saygı duruşuna katılmadı

Suudi Arabistan, 2018 Dünya Kupası elemelerinde Avustralya'ya konuk oldu. Karşılaşma öncesinde Londra'daki terör saldırısında hayatını kaybeden 8 kişi için saygı duruşunda bulunuldu.

Avustralya Milli Takımı futbolcuları saygı duruşunda bulunurken Suudi Arabistan Milli Takımı futbolcuları buna katılmadı. Hakemler ve taraftarlar sessizce beklerken Suudi Arabistanlı futbolcular sahada hareket etti.

Avustralya Futbol Federasyonu yetkilisi maç sonunda yaptığı açıklamada bu kararın Asya Futbol Konfederasyonu'yla fikir birliğiyle alındığının altını çizdi. Yetkili, Suudi Arabistanlı yetkililerin ise saygı duruşunun kendi kültürlerinde olmadığı için buna katılamayacaklarını söylediğini belirtti. Londra'daki saldırıda hayatını kaybedenlerden ikisi Avustralyalı'ydı.

Maç ev sahibi Avustralya'nın 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi. Ev sahibi ekip galibiyete Tomi Juric'in 7 ve 36, Tomas Rogic'in 64. dakikada kaydettiği gollerle ulaştı. Suudi Arabistan'ın golleriyse Salem Al Dawsari ve Mohammad Al Sahlawi'den geldi.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Başlık09 Haziran 2017 08:11

    Suudi Arabistan'ın bu hareketi sırf katarin karşısında olduğu için bu şekilde haber yapılıyor. Katar meselesi olmasaydı bu tarz bir haber yapmazlardı cunku muktedirlerden korkarlardı. Vay anasına. Basınımız bu kadar iki yüzlü işte.

  • Mahallenin Delisi09 Haziran 2017 00:02

    Saygı duruşu kültürlerinde yok muymuş(?) Şehlerin, Emirlerin vs. elini eteğini öpenlerin kültüründe saygı duruşu yok...Komik bir gerekçe...

  • Sdk 08 Haziran 2017 22:31

    Deaşçı terörü destekleyen kimler belli olmuş