BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuudi Arabistan geri adım attı----

Suudi Arabistan geri adım attı

Suudi Arabistan geri adım attı
07 Mart 2018 - 17:24 www.finansgundem.com

Suudi Veliaht Prens Selman'ın Türkiye'yi terör örgütleriyle bir tutup yaptığı açıklamanın ardından, Suudi Arabistan Ankara Büyükelçiliği'nden konuya ilişkin bir açıklama geldi

Suudi Arabistan Veliaht Prensi'nin Kahire ziyaretinde Türkiye'yi terör örgütleriyle bir tutup 'şer üçgeni' içerisinde gösterdiği yönündeki haberler üzerine Ankara Büyükelçiliği bir açıklama yaptı. Resmi açıklamada, Prensin Müslüman Kardeşler ve terör örgütlerinden söz ettiği belirtildi.

Suudi Arabistan'dan gelen Türkiye'ye yönelik açıklamalar, Ankara Büyükelçiliği tarafından revize edildi.

Mısır'daki yarı resmi medya, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'ın Kahire ziyaretindeki 'şeytan üçgeni' açıklamalarını haberleştirdi. Haberlere göre, Veliaht Prens Türkiye'yi terör örgütleriyle aynı safta tutan bir 'şeytan üçgeni'nden söz etmişti. Prensin ifadelerinden elbette İran da payını almıştı.

Haberlerin Türkiye'de gündem olması üzerine Suudi Arabistan Ankara Büyükelçiliği resmi açıklama yaptı.

Açıklamada, Suudi Arabistan'ın gelecekteki kralı olacak Selman'ın Türkiye'yi kastetmediği, Müslüman Kardeşler ve terör örgütlerine yönelik benzetme yaptığı belirtildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)